Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen táskát hordanak az...

Milyen táskát hordanak az egyetemisták?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem szeretem a válltáskát, eddig nagy iskolatáskával jártam, de abba egy egyetemistát sem láttam. Köszi előre is a válaszokat :)
2010. jún. 25. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

én válltáskát szoktam hordani, mert nagyon sok papírt és laboratóriumi útmutatót (kézikönyvet) kell hordoznom.

jegyzőkönyv készítéshez is kell körző, színes tollak, ceruzák az ábrákhoz, rajzokhoz, vonalzók...

gondolkodtam azon hogy átváltok háti táskára.

nameg a kaja 8:00-19:00-ig...

2010. jún. 25. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

nekem volt olyan tárgyam, hogy méréstechnika, és az aláírás feltétele az volt, hogy be kellett mutatni mind a 300 hallgatónak a füzetet. akkor nem előnyös a kitépett/lefűzött lap, ott mindenképp 300 forintos füzet kellett, és az oldalakat be kellett számozni. pl (3/62)

lehet hogy humán szakokon is kérnek ilyet, de ezt általában első órán elmondják.

2010. jún. 25. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem attól függ ki hova jár,ahogy feljebb is írták: nyilván aki olyan műszaki szakra jár ami megköveteli a felszerelést,az nyilván nem tud belepakolni egy mappába.Persze akad aki próbálkozik vele :D
2010. jún. 25. 11:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én idén kezdem az egyetemet és sztem mindenképp érdemes táskát vinni. Nem tudnám elképzelni csak egy mappával, pedig fiú vagyok :D

Lakáskulcs, pénztárca, igazolvány, bérlet, papírzsepi, innivaló, ennivaló 8:00-tól 18:00-ig, számológép, lapok... simán megtelik egy táska :D

2010. jún. 25. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, hátizsákos. Bejárós vagyok, kell egész napra víz meg kis kaja. Füzet nincs, lefűzős jegyzetpapírokkal élek én is. :) Továbbá, könyv mindig van nálam. Ha kiszámíthatatlan az idő, akkor egy pulcsi is, vagy amit ugye az évszak megkövetel. És még így se szakadok meg. :)

Ha könnyebb napom van, akkor válltáska. De igaziból senkit nem érdekel, a kolisoknak a legjobb, ők csak átjönnek. :D

2010. jún. 25. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenfélét. Attól függ, mi az elvárás. Ha építészmérnökin vagy, nyilván többmindent cipelsz.

A hátizsákkal járók pl. élvezhetik azt, hogy szabad a két kezük, nem csúszkál le a vállukról, ha hajolgatnak, és belefér egy kardigán, étel meg olvasnivaló. Vagy ha könyvtárba járkálsz majd, akkor is hasznos lehet, hogy nem szakad le az egyik vállad/karod.

Olyasmit hordj, ami kényelmes, praktikus.

A lefűzős mappa meg mindenképpen jó ötlet, akármit hordasz, oldal- vagy válltáskát vagy műanyagszatyrot! :) Nálunk már gimnáziumban szerették: praktikus, hogy ide-oda tudsz helyezni benne ezt-azt, rendszerezheted, és mindig az aktuális lapokat hordod magaddal.

2010. jún. 25. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!