Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemistak mennyi ruhátok van?

Egyetemistak mennyi ruhátok van?

Figyelt kérdés
mennyi pénzetek van vásárolgatni ?
2014. jún. 16. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Semmit nem költök ruhára, felesleges dolognak tartom.

2 nadrágom van, és néhány felső, egy sportcipő.

Akkor vásárolok, ha valamelyik tönkremegy, pótolom.

Ennyi.

A ruhák nekem nem képviselnek értéket. Csak egy ruha. Takar. Annyi.

Nah, de könyvesboltba nem megyek pénzzel... :)))

(Amúgy nem vagyok igénytelen, csak máshol vannak a súlypontok, mint másoknak)

2014. jún. 16. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Elég sok, de a cuccaim 90%-a turkálóból van, így a havi büdzsé max 1500ft.

Nem is igazán "vásárolgatok" ha kell valami, akkor is általában célirányosan indulok el és azt keresem.

Ami problémás számomra az a körömlakk, ha drogériában vagyok nagy eséllyel egy újabb darabbal térek haza.

2014. jún. 16. 16:13
 3/10 A kérdező kommentje:

leírnám nektek hogy nyárra mennyi ruhám van. szerintetek keves e.

1 farmer rövidnadrág

2 adidasos tyepis rövidnadrág

2 rövid mini ruha ( utcai viseletre ien laza)

10 trikó

( ezenkívül persze börkabátok, szvetterek, farmerkabát, elegánsabb rövid ruhák, de most kifejezetten csak a nyári darabokat írtam le.)

szerintetek nagyon kevés ?

2014. jún. 16. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:
és 2 mini szoknya. ezt kihagytam
2014. jún. 16. 16:24
 5/10 anonim válasza:
nekem rengeteg ruhám van, de mind régről... havonta ha veszek 1-1 új darabot...
2014. jún. 16. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egyetemista (még :D), de szerintem nem kevés. Max még vagy 2 rövidnadrágot beszerezhetsz, ilyen hőségekben szívesebben mászkál mindenki bennük.:)
2014. jún. 16. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is vegyél még egy-két rövidnadrágok, amúgy a többi szerintem elég. :) Persze csak ha van rá kereted, bár turiból is lehet találni. (Én még sosem vásároltam onnan, de azt mondják vannak minőségi darabok is.)
2014. jún. 16. 19:00
 8/10 A kérdező kommentje:
nem vásárolok turiból :) márkás ruháim vannak. annak a híve vagyok hogy inkább egyszerre kevesebbet venni de márkásat :)
2014. jún. 16. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok, de szerintem már kicsit túlzásba estem, kb. hetente veszek magamnak egy új ruhát vagy cipőt, viszont a ruháim nagy része nem márkás. Mindent megveszek, ami éppen megtetszik, hetente végigjárom a a boltokat, főleg C&A-ban vásárolok, New Yorker, régebben a cuccaim nagy része Jeans Club-ból való volt...rendszeresen kijártam Józsefvárosaira is, oda is hetente...kínaiakban inkább csak pólókat veszek, meg cipőket... változó, hogy mennyit költök, de saját pénzből, amiért megdolgozok. Azért is érzem úgy, hogy sok cuccom van, mivel a régebbieket sem használom sűrűn, így nem kell gyakran selejteznem. Amiket, meg nem hordok már suliba, utcára, dolgozni, azokat Otthon használom...
2014. jún. 16. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem elég sok ruhám van, de többségében régebbi darabok. Amikor kicsit megszalad, akkor szoktam venni pár ruhát, ami éppen kell, meg pl. a szülinapi/karácsonyi "vegyél

magadnak ajándékot kislányom" akció keretei között. :D

2014. jún. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!