14 évesen hordhatok ilyesmi táskát?
Ez ilyen plázap#csa-táska, a helyedben kerülném. A legborzalmasabb, amikor könyökhajlatban hordják, onnan egyből tudni, hogy ringyó az illető.
19/f
Azért köszönöm mindenkinek.
10-es válaszoló,igazából eltaláltad. Nem szeretem anniyra a feltűnő szines-mintás cuccokat,azért is tettem fel a kérdést.:)
Utlosó válaszoló, nem könyökhajlatban hanem a vállamon hordanám ;)
13., köszi, most megtudtam, hogy ringyó vagyok. :)
Kérdező, én 3 évvel idősebb vagyok nálad, de szerintem jó ez a táska. Nekem is hasonlóm van (én a Bershkában vettem), és én sem bírom az ilyen csicsás, színes, giccses dolgokat. Ha olyan a stílusod, hogy illene hozzá a táska, akkor vedd meg.
Komolyan, féltem rákattintani a kérdésre, azt hittem, valami I'm a bitch feliratú táska lesz a linken, vagy valami ilyesmi :DDD
Persze, hogy hordhatsz, nem látom be, miért ne hordhatnál.
Akik a hátfájással, gerincferdüléssel érveltek: június 17-e van. Egy átlagos 14 évesnek még vagy két és fél hónapig eszébe sem jut az iskola. Sehol nem láttam, hogy azt írta volna a kérdező, hogy iskolába szeretné hordani. Nyáron ide-oda mászkálni vele tökéletes. Iskolába egyébként én sem ajánlanám, valóban megfájdulhat tőle a vállad-hátad, és a táska sem tűnik olyan nagyon strapabírónak.
Egyébként nekem is nagyon tetszik, de ez nem tudom, mennyire mérvadó számodra, mert én 22 vagyok :))
Szerintem nyugodtam hordjad, rengetegen hordanak ilyet és nincs vele semmi gond. Akinek meg nem tetszik nem néz rá.
Ne foglalkozzál más véleményével ha tetszik akkor hordjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!