Hordhatok ilyesmi cuccokat?
Csak a magassarkús kérdésre reagálva:
Suliidő alatt én reggelente kb 15 percet buszozok, elég gyakran állva, viszont nem akartam lemondani a magassabb sarkakról, ezért mindig másik cipőbe mentem (és persze jöttem).
A magassarkúkkal az a gond hogy iszonyat fájdalmas benne 10 perc után járni, tönkrevágja a lábad, mivel a csontozatod még nem alakult ki el fog tőle deformálódni a lábfejed. Emellett meg nevetséges is egy kislányon egy magassarkú bárhogy is nézem... én csak egy gyereket látok aki nagynak képzeli magát benne.
Magassarkú nélkül is lehet szoknyákat és szép ruhákat felvenni, de ne akarj túl felnőttes cuccokat mert azzal tényleg csak nevetségessé teszed magad. Maradj az egyszerűbb daraboknál.
Énis szoktam lookbook-ot nézegetni és szerintem is nagyon jók vannak. Szerintem inkább először topánkákat, balerina cipőket hordj de ha magassarkút akarsz akkor egyelőre a kisebb sarkúakat nézd mert abba (szerintem) a napot is kilehet bírni és ha nem egy miniszoknyával meg egy kivágott fölsővel veszed föl akkor nem is fognak úgy rád nézni mint egy k*rvára. Szerintem próbáld meg inkább ezt a csinos öltözködést először a kislányosabb formába mert azzal is lehetsz egyedi és még bőven ráérsz nőiesedni.
Ha kérdésed van még szívesen segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!