Szerintetek melyik stílus a jobb?
ha fekete bakkancsba,piercingel tele,és sok tetkó,
meg csak fekete ruha (szerintem nagyon szar)
vagy a hip hop-os amikor laza/bő szerkóba jár az ember:
deszkás cipő,laza farmer,pár számmal nagyobb póló,
és egy jó sapka,
Szerintem a sok pc, tetko változatot felejtsd el.
(saját vélemény)
csak megsúgom több rocker van az országban mint ahány hiphopos meg rapper összesen. csak nézz szét a közösségi oldalakon, írd be a keresőbe a varázsszavakat. meg vannak ilyen felmérések is. de mindegy.
én mondjuk letojom ki milyen, mert egyikben sincs semmi egyediség...mind csak egymást majmolják akik stílusok szerint öltöznek.
"ha fekete bakkancsba,piercingel tele,és sok tetkó,
meg csak fekete ruha (szerintem nagyon szar)"
Látszik, hogy nem vagy otthon ebben a stílusban. :)
Mondjuk igaz, hogy ez sok stílus jellemzője. Kb. így öltözködnek a rockerek, a darkok és a gothok is. Meg még biztos néhányan, szóval na... Nem akarlak cikizni, nem azért írom, ez csak 'építő jellegű kritika'.
Szóval. Ha maradunk a rockereknél (úgy láttam, az előző válaszolók őket emelték ki), akkor igen, van aki úgy néz ki, mint ahogy leírtad, de elég kevés ilyen ember van. Csak az igazán 'vad rockerek' néznek ki így, vagyis azok, akik annak gondolják magukat, de valójában seggdugaszok. :)
Én azokat az embereket kedvelem, akik nem viszik túlzásba ezeket a dolgokat. Néhány pc, tetkó meg egyéb elmegy, de aztán már nem szép a dolog. Persze biztos van, akinek ez jön be, de nem lehetnek sokan.
A fekete ruháról meg annyit, hogy nem mindig járnak feketébe. Nekem is sok feketém van, de pl. oda vagyok a liláért, és van néhány kék, zöld, barna és piros pólóm, ezeket is hordani szoktam (amúgy egy olyan rocker-dark keverék vagyok).
A bakancsos dolog meg... nekem jobban bejön egy ilyen nagy darab cucc, mint egy tíz centis tűsarkú. Lehet, hogy nem nőies, de én akkor se szeretem ezeket a 'csak a szerencsémen múlik, hogy elesek-e' cipellőket.
Úgyhogy első opció, mindenképpen. :)
Egy mai átlagos tinicsajnak (gondolom leginkább őket célozza meg a kérdés, a huszonéveseknél az ilyen kontrasztos öltözködési stílusok általában eltűnnek) előbb fog egy laza rapper tetszeni, mint egy teljesen fekete metálos.
Igaz, a legtöbb IGÉNYES rocker sokkal értelmesebb, műveltebb, tehát ha erre is kitérne a kérdés, akkor őket választanám.
De mivel itt öltözködésről van szó, ezért a második verzió tűrhetőbb.
(Jó dolog, mikor valakinek van stílusa, de miért akarunk mindenképpen ennyire kitűnni a tömegből? Nevetséges..)
Eszméletlen ,hogy mennyi sz.rkeverő van már megint:D
Csüccccsss a pici popsidra!
Még mindig a rock a jobb:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!