Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik stílus a jobb?

Szerintetek melyik stílus a jobb?

Figyelt kérdés

ha fekete bakkancsba,piercingel tele,és sok tetkó,

meg csak fekete ruha (szerintem nagyon szar)

vagy a hip hop-os amikor laza/bő szerkóba jár az ember:

deszkás cipő,laza farmer,pár számmal nagyobb póló,

és egy jó sapka,

2010. jan. 2. 23:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Egyik se az én stílusom, de sztem a hip-hop az tök jó. Nekem nagyon bejön. Rockerekkel semmi bajom, ha van stílusuk. Viszont az visszataszító mikor minden fekete :S olyan mintha gyászolna. Sok tetkó meg piercing se jön be, de ízlések és pofonok :) Szerintem a hip-hop a legjobb a 3 közül :)
2010. jan. 2. 23:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Sztem.

Deszkacipő,répanadrág és nem akkora póló h leér a térdéig.

2010. jan. 2. 23:34
 3/19 anonim ***** válasza:
69%

Hát ezek az "olyan laza hogy majd' szétesik" típusú gyerekek egyszerűen nevetségesek, néha alig bírom megállni hogy ne röhögjek a képükbe hogy milyen szánalmasan néznek ki. Térdig letolt gatya, xxxl-es póló, nyáron is kapucnis felső...

A tiszta fekete sokkal jobb, ha eltekintünk a piercingektől meg a tetkóktól, mer ezeket én se bírom.

Amúgy, már megint te vagy az a kis csíra aki föltette azt a két rock vs. diszkó kérdést?

2010. jan. 2. 23:37
 4/19 A kérdező kommentje:

nem nem én vagyok,a diszkót nem is szeretem !!!!

de azért nem térdig letolt gatya hanem csak kicsit ,és nem 4x-es póló hanem max 2 számmal nagyobb,

2010. jan. 2. 23:42
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
Utálom mikor egy pasi bő cuccokba jár félig letolt gatyája alól meg kilóg a fél alsógatyája. Nőnek még gázabb. A rockerek legalább fel tudnak öltözni normál méretű ruhákba, és nem lóg ki a seggük se belőle.
2010. jan. 2. 23:49
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

hip hop

egyértelmű(:

2010. jan. 2. 23:52
 7/19 A kérdező kommentje:
azért sztem több embernek teccik a hip hop mint a rock :)
2010. jan. 2. 23:54
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a rockot sokkal többen bírják, mint a hop hopot. Meg is értem. Nem vagyok rocker/metálos/punk vagy hasonló, de a szívemhez a keményebb zenék állnak közel, a hop hopot nagyon nem kedvelem.
2010. jan. 2. 23:57
 9/19 A kérdező kommentje:
ja öltözködésileg értettem :)
2010. jan. 3. 00:03
 10/19 anonim válasza:

:) az én stílusom mixelt...

próbált mixelni a két stílust.

2010. jan. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!