Szerintetek ez így jó vizsgázni?
Nincs jó alakom, nem értek a divathoz, és nem nagyon van időm/pénzem most ruhát vásárolni. Csak nagyon negatív válaszok esetén fogom tudni rávenni magam. :D
Egy blézert kérj kölcsön és jó lesz az. Esetleg kereshetsz egy szűkebb fehér felsőt, akkor szebb lenne a betűrés derék tájon.
Egyébként: Nálunk nem igazán nézik ki miben vizsgázik a lényeg, hogy valamilyen szinten megadd a tiszteletet, így azért sem szólnak vagy néznek ki, ha sötét farmerhoz húz valaki blúzt.
Én legutóbb pont farmersortban és atlétában szóbeliztem, a prof a vizsga előtt tíz perccel úgy döntött, hogy szóbeli feleletet tart a meghirdetett írásbeli helyett.
Ha van hosszú ujjú inged, vedd fel azt és tűrd fel az ujját, a vizsga idejére ki lehet bírni. Én is úgy mentem, mert nem mentem el másikat venni és megmondom őszintén majd' megsültem de ha egyszer olyanban illik..
Ha kevés időd vagy pénzed van, menj be egy turkálóba, 10-ből 9-ben van fehér ing és nem horror áron kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!