Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez így jó vizsgázni?

Szerintetek ez így jó vizsgázni?

Figyelt kérdés

Nincs jó alakom, nem értek a divathoz, és nem nagyon van időm/pénzem most ruhát vásárolni. Csak nagyon negatív válaszok esetén fogom tudni rávenni magam. :D

[link]

2014. jún. 11. 12:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. Előre féltem, hogy mit fogok látni a képen, de nincsen ezzel semmi gond.
2014. jún. 11. 12:58
 2/24 anonim ***** válasza:

Hova vizsgázni?

Egyébként akárhova is, nem a legjobb döntés. Ebben fix, hogy nem keltesz túl jó benyomást, az pedig igencsak előny egy szóbelinél (már ha arról van szó).

- hosszabb szoknya (vagy nadrág)! Előnyösebb lenne neked, ha nem szűk fazont választanál.

- Ha legalább fehér/testszínű melltartót vettél volna a póló alá... Túl hétköznapi. Egy rövid ujjú blúz kellene.

2014. jún. 11. 12:59
 3/24 A kérdező kommentje:
Hát az a bajom, hogy nem valami elegáns...
2014. jún. 11. 12:59
 4/24 A kérdező kommentje:
Egyetem, szóbeli. Nyilván fehér melltartóval venném fel. Van egy fekete gatyám, de 70 fok van...
2014. jún. 11. 13:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez rémes. A szoknya még oké, hisz azt nem is fogják látni, csak amikor leülsz, felállsz. De a felső... Nemár, légyszi. Nem lehetne, hogy felvegyél egy fehér blúzt a vizsga idejére? Utána átöltözhetsz, ha nagyon megsülsz benne.

Ez így nem egyetemre való.

2014. jún. 11. 13:26
 6/24 A kérdező kommentje:
Ha lenne fehér blúzom, vajon feltettem volna ezt a kérdést egy pólóval?
2014. jún. 11. 13:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondoltam, csak érettségiztél valamiben (blúzban) és átvészelted az előző vizsgaidőszakot is, hacsak nem keresztféléves vagy...

Édesanyádnak sincs? Barátnő? Nagynéni?

2014. jún. 11. 13:40
 8/24 A kérdező kommentje:

Érettségizni egyenruhában érettségiztem :D

Van egy hosszú ujjú ingem, télen abban vizsgáztam. Nőrokonaim is vannak.

2014. jún. 11. 13:48
 9/24 A kérdező kommentje:
Barátnőmet esetleg megkérdezhetem.
2014. jún. 11. 13:49
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem túl jó. Igaz láttam már sokkal rosszabbat is nyári vizsgán, és nem osztályozták lentebb, de ezek bennem megmaradtak hogy, így jött el vizsázni.

Még ha ezt most átvészeled így, mindenképpen szerezz be vizsgázós ruhát, mert sokszor fog kelleni.

2014. jún. 11. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!