Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez így jó vizsgázni?

Szerintetek ez így jó vizsgázni?

Figyelt kérdés

Nincs jó alakom, nem értek a divathoz, és nem nagyon van időm/pénzem most ruhát vásárolni. Csak nagyon negatív válaszok esetén fogom tudni rávenni magam. :D

[link]

2014. jún. 11. 12:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Én végzős egyetemistaként, szinte mindig fekete hosszú gatyában szóbeliztem. Nem szeretem a szoknyát. Tavaszi -nyári vizsgaidőszakban meg úgy csináltam, hogy elvittem az elegáns cuccot, átöltöztem a suliban, vizsga után meg vissza. Ki lehet bírni azt a pár órát
2014. jún. 11. 13:58
 12/24 anonim ***** válasza:

MIÉÉÉRT

VESZEL

FEL

FEKETE

MELLTARTÓT

EGY FEHÉR

BLÚZ

ALÁ

2014. jún. 11. 14:03
 13/24 A kérdező kommentje:

MERT

NEM

VOLT

KEDVEM

EGY

FOTÓ

KEDVÉÉRT

ELŐKERESNI

EGY

FEHÉR

MELLTARTÓT

.

Egyébként meg világosszürke, csak elég vékony a póló anyaga.

2014. jún. 11. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát a szoknya botrányosan rossz, miért áll olyan furán a tetején? Még ha valami rálógna és eltakarná okés lenne, így furcsa.

A felső is elég gáz, kicsit sem elegáns. Még egy írásbeli vizsgára zakóval elmenne, az kicsit elegánsabbá varázsolná, de ebben az időben nem opció. Egy normális blúzt/inget szerezz be mindenképp, arra minden nőnek szüksége van úgyis.

És a fehér melltartó sem lesz jó. Fehér blúz alá testszínű dukál. Meg úgy alapvetően minden átlátszó cucc alá. A fehér is ugyanúgy átlátszik és virít, mint ez, márpedig nem biztos, hogy a fehérneműdet kéne a vizsgáztatónak lesnie.

2014. jún. 11. 14:19
 15/24 A kérdező kommentje:
A blúz oké, sejtettem, hogy kénytelen leszek elmenni vásárolni, de ez már csak kötekedés, hogy fehér cucc alá nem lehet fehér melltartót... Mert az már mutogatás. Azért ez már kicsit vicces kezd lenni, ne haragudjatok.
2014. jún. 11. 14:23
 16/24 anonim ***** válasza:
59%
Lehet nincs ízlésed az öltözködéshez, de nagyon jól szórakozom a válaszaidon és tök jó fej lehetsz. :D
2014. jún. 11. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:

Fehér melltartóval jó lesz az. Csak ilyen stylist szerint kell barna.....

A szoknya nem olyan rossz, szerintem simán maradhat most. Egy blúzt vegyél most, ha veszel valamit.

10es voltam.

2014. jún. 11. 14:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Hát mert most komolyan, nem divatszakra járok. A kérdés az volt, hogy elmegy-e. Én is látom, hogy szar, de mint már írtam, se ruháim nincsenek, se pénzem, mert alapjáraton leszarom a divatot. Egyedül azért kérdeztem, mert nem akarok vizsgán hanyagnak, pofátlannak vagy tiszteletlennek tűnni, ha már szarrá tanulom az agyam rá.
2014. jún. 11. 14:32
 19/24 anonim ***** válasza:

A szoknya túl rövid.

Fehér felső alá fehér melltartó kell.

A felső túl laza.

2014. jún. 11. 14:55
 20/24 anonim ***** válasza:
Fogjátok már be! :D Nehogy ti döntsétek már el,hogy egy FOTÓ kedvéért miért szürke melltartót vesz fel. Amúgy annyira nem rossz,de ha betudnál egy blézert vagy szebb fehér cuccot szerezni,tedd meg:D
2014. jún. 11. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!