A kínai áruházak honnan rendelik a ruháikat, én tudnék rendelni onnan?
Figyelt kérdés
Annyit én is tudok, hogy Kínából :D Esetleg arra gondoltam, hogy van egy magyar nagyker. Onnan vehetnék én is ruhákat?2014. jún. 10. 22:52
1/4 anonim válasza:
A legutóbbi kínaiban, amiben jártam a ruhák 99 százalékára "made in italy" volt írva. ;)
2/4 anonim válasza:
Nemtudom, a kínai áruházak közt nem lehet valamelyik nagyker?
Olyan kínai áruházba tévedtem be egyszer, ahol csak kajákhoz árultak alapanyagokat, de nem tudtam rájönni, mi micsoda, viszont találtam egy kókusz üdítőt és az iható volt.
3/4 anonim válasza:
Én tudok hozatni kínából elég sok mindent, ruhákat is, kb ugyan azokat amik a boltokban vannak csak sokkal olcsóbban. Mi érdekelne pontosan és milyen tételben? Ha gondolod írj privátot.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, ismerem az alit, es rajtam kivul meg eleg sokan, viszont a kinaikba nem alirol rendelnek, hanem valahonnan mashonnan, ezt szeretnem kideriteni.
2014. jún. 11. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!