Van még olyan ruhabolt az országban ahol a ruhák címkéjére nem az van ráírva, hogy made in china, taiwan, pakisztán. Stb?
Figyelt kérdés
Mostanában már minden onnan származik, de én frászt kapok tőlük. Ezért érdekelne hogy melyik az a bolt ahol tuti nem kell ilyentől tartanom. Köszi a segítséget2014. jún. 10. 10:50
2/6 anonim válasza:
Ne plázákban, meg ilyen divatos boltokban vásárolj, hanem olyan helyen/butikban ahova a gazdagabbak járnak. Vagy varrass. Persze ha nincs pénzed rá akkor hiába.
3/6 anonim válasza:
A gazdagabbak Bécsben vásárolnak...
4/6 anonim válasza:
eBay
a farmereim címkéire a made in usa van irva
de ettől még a kínaiak nem rosszak, jobbak mint pl a törökök
5/6 anonim válasza:
vagy vegyél magyar márkát
pl heavy tools itthon keszul, nem Kínában, jó drága is
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha nem lenne rá pénzem nem kérdeztem volna, bár ez is nézőpont kérdése, mert egy kínait lehet, hogy olcsóbban veszel meg, de semeddig sem tart, így a végén rosszabbul jössz ki, szerintem. A török sem jobb így van :)
2014. jún. 11. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!