Alapdarabokat hol szoktál venni?
Stradivarius,H&M, New Yorker 90%-ban. Egyébként mindenféle üzletből vannak még ruháim. Pl. a kedvenc farmer shortom Pull&Bear.
Ha van időm és pénztárcám engedi, én kéthetente szétnézek ezekben az üzletekben, mert nagyon sokszor ki lehet fogni jó áron. Kétezerért(+/- párszáz ft.) rengeteg póló/top van ezekben az üzletekben és ennél olcsóbban már a kínaiban sem nagyon találsz. Volt már kínais felsőm is ezer ft.-ért, viszont 2 mosás után kétszer akkora lett.:))) A farmer rövidnadrágom kicsit drágább volt, hatezer ft., viszont kb. 4 éve le sem szakad rólam és semmi baja! Nem szólom le, ha valaki kínaiból öltözködik, de tény, hogy általában van minőségbeli különbség. Azt sem állítom, hogy az általam kedvelt üzletek a legjobbak, de nekem beváltak.
Is-is. Van kínais is, van márkásabb is. A rövidgatyám a H&M-ből van, a fehér trikóim meg a kínaiból. A trikók közül pár már több mint egy éves és semmi baja, szóval néha a kínaiból is lehet jó minőségű cuccokat találni. Egyébként azóta keresek mégegy olyan trikót, de ahol vettem , ott már nincs, így kéthetente járom a boltokat, hátha találok ugyanolyat. :D
Off: Ha valaki esetleg tudja, hol lehet olyan fehér trikót venni, aminek a hátán van egy vastagabb csíkban ilyen csipkeszerűség, légyszi írja már meg privibe. :D Köszi. :D
Takkóból van pár, mert nem pesti vagyok, és az van közel hozzám, így gyakrabban be tudok menni, ha akció van.
De van sok más helyről is alapdarabom, sajnos a kínaiban mindig el vannak rontva valami csillámmal vagy masnival.
Köszi a válaszokat! :)
Nekem van több helyről is,például kínaiból is (de az enyéimen nincs csillám,vagy ilyesmi,hanem egyszerű egyszínűek),vagy a Cosmos city-ből is van rövidnadrágom.
És egy lila felsőm a New Yorkerből.
Régebben a Jeans Clubban vettem sok ilyet,csak sajnos már nincs Jeans Club.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!