Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 21-22 évesen irodában dolgozók...

21-22 évesen irodában dolgozóként illik rövidnadragba menni nyáron, néha amikor melegebb van?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 06:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

cég és beosztás függő

ha többiek is felvesznek rövidet akkor te is nyugodtan

külön kaszt az informatikus, ha az vagy akkor még bankban is felvehetsz bermudát, pólót

2014. jún. 10. 17:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm bankban dolgozik, ott a rövid szoknyát, se a nadrágot nem engedik a nőknek, ezért ott mindegyik nyanyaruhákban és nagy sátor szoknyákban üldögél, de ott van légkondi.

Nálunk minden nyáron 40 fok volt és én rövid szoknyát hordtam, vagy térdnacit, ezért nem szóltak be. Akkor kiabáltak velem, amikor bevittem egy ventilátort és 5-en ültünk körülötte. Pedig ez a lányoknak jó volt, csak a főnököm akarta hogy dögöljünk meg a melegben. De aztán a többség győzött, úgyhogy a ventilátor maradt.

2014. jún. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!