Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 21-22 évesen irodában dolgozók...

21-22 évesen irodában dolgozóként illik rövidnadragba menni nyáron, néha amikor melegebb van?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 06:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem illik.
2014. jún. 10. 07:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vegyel fel valami vekony anyagu hossznadragot. A rovidnadrag nem irodai viselet.
2014. jún. 10. 07:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tok mindegy hogy hany eves vagy. Ha van a cegnel dress code, akkor annak megfeleloen kell oltozni.
2014. jún. 10. 07:51
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem minek az irodába dress code, ha úgysem megy oda senki az alkalmazottakon kívül, meg azt sem értem, hogy a dress code-ot miért nem az időjárási viszonyok alapján alakítják ki, de ha rajtad kívül senki nem megy rövidben, akkor te se menj. ha látsz másokat is abban menni, akkor nyugodtan.
2014. jún. 10. 07:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én irodában vagyok. Nem puccos helyen. Nem illik még itt sem.
2014. jún. 10. 08:32
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Vezető áramszolgáltatónál dolgozunk, az irodába. A kutyát nem érdekli hogyan öltözünk fel. Egyik fiatal munkatársam a múlt héten békás pólóban és piros térdnadrágban volt.

Nálunk nincs dress code és az ügyfelekkel sem találkozunk, csak a számlákat iktatjuk. Akik az ügyfélszolgálaton dolgoznak, azoknak persze kell az elegáns viselet.

2014. jún. 10. 08:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bankban dolgozom, ráadásul a szomszéd városból járok át. Ilyen dög melegben azt szoktam, hogy bemegyek rövidnadrágban, viszem a ruhámat és bent átöltözöm. 3 év alatt még senkinek sem fájt.
2014. jún. 10. 09:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem korfüggő, hanem munkahelyfüggő.

Ha nincs külön dresscode, akkor nyisd ki a szemed, nézz körül, hogy mások mennyire lengén vannak és alkalmazkodj!

Van ahol bármiben belibbenhetsz, máshol a zárt cipőt (és nőként a harisnyát) se teheted félre még a 40 fokban sem.

Általában ehhez mérten hűtenek is. Előző munkahelyemen nyáron vastag kötött pulcsiban ültünk, olyan jégverem volt az irodaház.

2014. jún. 10. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Munkahelyfüggő, tehát ezt neked kell tudnod. Meg csak látod, miben mennek a többiek. Tavaly nyáron ingatlanirodában dolgoztam, én csinosabb, lenge nyári ruhákat hordtam, mert én egyébként is ilyesmiket hordok. A többi fiatal lány viszont rövidujjú ing, farmer rövidnadrág, sportos balerinacipő összeállításokat hordott, de egyáltalán nem volt ebből semmi probléma.
2014. jún. 10. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy? Ha nő, akkor inkább válassz szoknyát, ruhákat, nem túl rövidet. Ha pasi, akkor marad a hosszúnadrág, szerintem. A férjem soha nem megy rövidnadrágban dolgozni.
2014. jún. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!