21-22 évesen irodában dolgozóként illik rövidnadragba menni nyáron, néha amikor melegebb van?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 06:58
2/12 anonim válasza:
Nem. Vegyel fel valami vekony anyagu hossznadragot. A rovidnadrag nem irodai viselet.
3/12 anonim válasza:
Nem, tok mindegy hogy hany eves vagy. Ha van a cegnel dress code, akkor annak megfeleloen kell oltozni.
4/12 anonim válasza:
Nem értem minek az irodába dress code, ha úgysem megy oda senki az alkalmazottakon kívül, meg azt sem értem, hogy a dress code-ot miért nem az időjárási viszonyok alapján alakítják ki, de ha rajtad kívül senki nem megy rövidben, akkor te se menj. ha látsz másokat is abban menni, akkor nyugodtan.
5/12 anonim válasza:
Én irodában vagyok. Nem puccos helyen. Nem illik még itt sem.
6/12 anonim válasza:
Vezető áramszolgáltatónál dolgozunk, az irodába. A kutyát nem érdekli hogyan öltözünk fel. Egyik fiatal munkatársam a múlt héten békás pólóban és piros térdnadrágban volt.
Nálunk nincs dress code és az ügyfelekkel sem találkozunk, csak a számlákat iktatjuk. Akik az ügyfélszolgálaton dolgoznak, azoknak persze kell az elegáns viselet.
7/12 anonim válasza:
Én bankban dolgozom, ráadásul a szomszéd városból járok át. Ilyen dög melegben azt szoktam, hogy bemegyek rövidnadrágban, viszem a ruhámat és bent átöltözöm. 3 év alatt még senkinek sem fájt.
8/12 anonim válasza:
Nem korfüggő, hanem munkahelyfüggő.
Ha nincs külön dresscode, akkor nyisd ki a szemed, nézz körül, hogy mások mennyire lengén vannak és alkalmazkodj!
Van ahol bármiben belibbenhetsz, máshol a zárt cipőt (és nőként a harisnyát) se teheted félre még a 40 fokban sem.
Általában ehhez mérten hűtenek is. Előző munkahelyemen nyáron vastag kötött pulcsiban ültünk, olyan jégverem volt az irodaház.
9/12 anonim válasza:
Munkahelyfüggő, tehát ezt neked kell tudnod. Meg csak látod, miben mennek a többiek. Tavaly nyáron ingatlanirodában dolgoztam, én csinosabb, lenge nyári ruhákat hordtam, mert én egyébként is ilyesmiket hordok. A többi fiatal lány viszont rövidujjú ing, farmer rövidnadrág, sportos balerinacipő összeállításokat hordott, de egyáltalán nem volt ebből semmi probléma.
10/12 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy? Ha nő, akkor inkább válassz szoknyát, ruhákat, nem túl rövidet. Ha pasi, akkor marad a hosszúnadrág, szerintem. A férjem soha nem megy rövidnadrágban dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!