Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen alkatú nő már gáz a...

Az ilyen alkatú nő már gáz a strandon?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire ítélkeznek az emberek manapság, ha egy kb ilyen alkatú nőt látnak 2 részes bikiniben? Megszólják egymás közt, vagy nem foglalkoznak velük különösebben?

2014. jún. 8. 20:14
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2014. jún. 8. 20:16
 2/12 anonim válasza:
61%
jó ez, jó ez.
2014. jún. 8. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

Nem gáz szerintem.

Amúgy meg egyrészesben jobban látszanak a hurkák :D

2014. jún. 8. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem gáz. BÁR én nem megyek strandra pont ez miatt. De ez én vagyok... Engem nem az érdekel hogy mások hogy néznek rám...hogy húú de dagadt, hanem hogy magamnak nem tetszik... és ezért (is). De amúgy ez még szép is, hogy nincs narancsbőre... esetleg striája. Narancsbőrre használj valamit! :)
2014. jún. 8. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Alapvetően mindenkinek megvannak a gondolatai. Ezeket hívják ítélkezéseknek. Amíg ennek normálisan adnak hangot vagy megtartják maguknak, ez rendben is van.

Teljesen mindegy, hogy mi számít "gáznak", a lényeg, hogy elfogadd magad. Találj egy jó kis fürdőruhát, és nagy mosollyal az arcodon fürödj, ne törődj másokkal! Ha olyan emberekkel mész, akiket szeretsz, könnyebb lesz.

2014. jún. 8. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem gáz, meg én soha nem is értettem, a nők miért figyelgetik egymást a strandon O.o (Én is nő vagyok egyébként, de én ilyesmivel sosem törődtem.) Kit érdekel, mi van a másikon? Szórakozni meg kikapcsolódni megyünk, nemde? :)
2014. jún. 8. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Senki nem fog foglalkozni veled. A lányok magukkal vannak elfoglalva, a fiúk meg a jó nőkkel... de azért az extragáz, ha fiatal nő létedre 90-100 kiló körül vagy, az már nettó igénytelenség. Tudom-tudom, te is beteg vagy, meg a hormonjaid, meg az egész családod ilyen, pedig te alig eszel napi két szál sárgarépát és hozzá súlyzózni és futni jársz négyszer egy héten... kamu.
2014. jún. 8. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
senkit nem érdekel. Az emberek különbözőek ő kicsit kövér de ettől még nem nézem le nem gáz stb.
2014. jún. 8. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
Semmilyen nő nem gáz seholse!
2014. jún. 8. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Nyugi, strandon elég sok nagydarab ember van, szerintem nem gáz, meg nem is tűnik fel különösebben. Ettől függetlenül ez a súly tényleg nem egészséges és nem is túl esztétikus, szóval szerintem tehetnél ellene.
2014. jún. 8. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!