Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mi illene egy...

Szerintetek mi illene egy ilyen alkatú lányhoz?

Figyelt kérdés

165cm magas, 90-100kg(igen, tudom, hogy elég sok, már kezdek dolgozni rajta, hogy fogyjak, csak kisebb sikerekkel). Milyen szoknya állna jól?

Sajnos ahova felvettek középiskolába, ott ünnepségekre meg egyéb ilyen eseményekre kötelező, vagyis javasolt, hogy szoknya legyen rajtam, csak nem nagyon vagyok velük kibékülve...

2014. máj. 21. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Kötelezően ajánlott? Bírom az ilyet..elmennek a pcsába.

Engem sose érdekelt az ilyen. Olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad. Ha ez nadrág, akkor vegyél nadrágot. Szerintem egy szót nem fognak szólni miatta.

2014. máj. 21. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy szót se írtál az ALKATODRÓL! A centi-kiló nem alkat, csak két szám. Semmit nem mond arról, hogy hogy oszlik el rajtad, hova híztál a legtöbbet. Alma, körte, homokóra típus vagy-e. Viszont ettől függ, hogy milyen szabású szoknya, ruha áll a legjobban (vagy legtűrhetőbben).
2014. máj. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!