Miben járjon manapsag egy 30 as homokóra alkatú nő ha tetszeni akar valakinek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 00:12
1/20 anonim válasza:
Ruhában? Vagy még inkább: ruha nélkül?
3/20 anonim válasza:
Hát ruhában/szoknyában kb minden jól áll az alkatodhoz, szerencsés vagy :) lehet test vonalát követő, de az A-vonalú is jól áll, mert kihangsúlyozza a vékony derekat. Inkább V kivágású ruhát válassz, nagy mellhez nem áll jól a kerek, zárt nyakú ruha/póló.
5/20 anonim válasza:
Úgy öltözz ahogy jól érzed magad és neked tetszik. Hiába öltöznél szexi ruhába meg magassarkúba ha nem a stílusod... meg pasik közt sem mindegyiknek ez jön be.
6/20 A kérdező kommentje:
Eddig elég lazán öltöztem és csak nyáron hangsulyoztam a homokórát. Viszont most lenne aktualis tetszeni valakinek. A magassarkuban elegge faj a labam ezert sportcipot hordok de valaki irhatna egy markat vagy valamit ami kenyelmes ha nem is annyira magassarku de csinos. Azt hiszem el kell felejtenem a farmernaci tunika parost ugyanis az nem adja ki az alakom és inkabb a banan téglalap vagy alma típus néz ki bennük jól. Segitsetek úgy szeretnék tetszeni
2014. márc. 25. 12:10
7/20 anonim válasza:
A legtöbb férfinek tetszik a magassarkú, így tanulj meg járni benne. Sportcipőben normális pasinál nincs esélyed.
8/20 A kérdező kommentje:
Hát már elvett felesegülaz illető és volt eselyem sportcipőben is de mostbkifejezetten tetszelegni szeretnek csinosabbra valtani
2014. márc. 25. 13:19
9/20 Ági 22 válasza:
Ceruzaszoknya, szép egyszínű harisnya, bőrcipő (lehet félig magassarkú)
10/20 anonim válasza:
Szintén harmincas, szintén homokóra, szintén sportcipőben megismert és elvett, szintén most stílusváltó.... :D
Én rengeteg egyberuhát és szoknyát szereztem be, magassarkúval. Hétköznapokra (mondjuk, ha csak az oviba megyek a gyermekemért, mert még itthon vagyok a picivel), akkor egyenesszárú, passzos sötét, egyszínű farmer, passzos, v nyakú felső (nem tunika), blézer és balerína vagy magassarkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!