Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben járjon manapsag egy 30...

Miben járjon manapsag egy 30 as homokóra alkatú nő ha tetszeni akar valakinek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 00:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

Tiszta anyókásnak gondoltok egy 30 körüli csajt :S

Az ilyen ceruzaszoknya-harisnya-nyanyás cipő párosítások szerintem nem a 30-40 éveseknek valók, inkább ha már majdnem 50.

És komolyan, hiába öltözöl fel mások szerint jól, ha nem érzed magad jól benne, nem érzed magadénak a szettet, csak feszengeni fogsz. Ha pedig a férjedről van szó, neki már volt alkalma megszeretni a saját stílusodban :) És lehet hogy neki nem is tetszenél úgy. Lehet, hogy más nőt csinosnak láthat olyan ruhákban is, de megvan rá az esély, hogy rajtad nem.

Személyes vélemény: sok férfi találja a hosszú ruhákat különlegesnek és nőiesnek, én hasonlóval próbálkoznék :) Ehhez jó a telitalpú cipő is, abban könnyű járni :)

[link]

2014. márc. 25. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Igényes férfi a férjed - gratula hozzá. Pff...
2014. márc. 25. 14:31
 13/20 Ági 22 ***** válasza:

#11:

és várjon mondjuk amíg 28 fok nem lesz?

2014. márc. 25. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
3%
Hordok én is sportcipőt, SPORToláshoz - kiránduláshoz. Mert arra való! Trampliknak még a nevében is benne van, hogy hova való, de van akinek ez is kevés. Ha nem lenne igénytelen a férjed, nem nézné el, hogy utcán azt viseld.
2014. márc. 25. 14:41
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
14-es! Remélem, legalább megkönnyebbültél! Biztosan szív-dobogva püfölöd a klaviatúrát. :D Nekünk legalább van egy igénytelen-kis igényű férjünk, aki "elnézi " nekünk a sportcipőt, és nem csak "feloptikázva" jelenhetünk meg mellette a társaságában. A lényeg, hogy most aztán jól megmondtad. :)Jajj, olllyan cefetül érzem magam...
2014. márc. 25. 14:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, visszanézek még ide, mert szórakoztatsz! :) ;)
2014. márc. 25. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy abban, amiben akar, és ha úgy, önmagában nem tetszik az illetőnek, akkor azért fölösleges pedálozni.

De ja, magassarkú, piros ruha.

2014. márc. 25. 16:48
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

11 vagyok,jó oké akkor ezt nyárra tartogathatja :P

De tartom, hogy csak olyat vegyen föl amiben jól is érzi magát, mert abban a férje is szépnek fogja látni :)

Kötözködőnek meg: b. meg, én nyáron magasszárú tornapcipőt hordok, ősztől tavaszig meg acélbetétes 20 lyukú Steel bakancsot -.-

Erre varrj gombot, így már örülnél a sportcipős lánynak is >:P

És természetesen van párom, akinek így tetszem ^^

2014. márc. 25. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
3%
Örülök, hogy az igénytelen tramplik is találnak maguknak hasonlóan igénytelen párt. Az én férjem megőrülne, ha ilyen szutyokul öltözködnék, mint ti. Sok boldogságot nektek.
2014. márc. 25. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:

hordj balerinát, az lapos, és kényelmes. És nem muszáj mindig szoknyában járj, egy blézer is nagyon csini lehet skinny farmerral pl.

[link]

2014. márc. 26. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!