Miben járjon manapsag egy 30 as homokóra alkatú nő ha tetszeni akar valakinek?
Tiszta anyókásnak gondoltok egy 30 körüli csajt :S
Az ilyen ceruzaszoknya-harisnya-nyanyás cipő párosítások szerintem nem a 30-40 éveseknek valók, inkább ha már majdnem 50.
És komolyan, hiába öltözöl fel mások szerint jól, ha nem érzed magad jól benne, nem érzed magadénak a szettet, csak feszengeni fogsz. Ha pedig a férjedről van szó, neki már volt alkalma megszeretni a saját stílusodban :) És lehet hogy neki nem is tetszenél úgy. Lehet, hogy más nőt csinosnak láthat olyan ruhákban is, de megvan rá az esély, hogy rajtad nem.
Személyes vélemény: sok férfi találja a hosszú ruhákat különlegesnek és nőiesnek, én hasonlóval próbálkoznék :) Ehhez jó a telitalpú cipő is, abban könnyű járni :)
#11:
és várjon mondjuk amíg 28 fok nem lesz?
Én azt mondom, hogy abban, amiben akar, és ha úgy, önmagában nem tetszik az illetőnek, akkor azért fölösleges pedálozni.
De ja, magassarkú, piros ruha.
11 vagyok,jó oké akkor ezt nyárra tartogathatja :P
De tartom, hogy csak olyat vegyen föl amiben jól is érzi magát, mert abban a férje is szépnek fogja látni :)
Kötözködőnek meg: b. meg, én nyáron magasszárú tornapcipőt hordok, ősztől tavaszig meg acélbetétes 20 lyukú Steel bakancsot -.-
Erre varrj gombot, így már örülnél a sportcipős lánynak is >:P
És természetesen van párom, akinek így tetszem ^^
hordj balerinát, az lapos, és kényelmes. És nem muszáj mindig szoknyában járj, egy blézer is nagyon csini lehet skinny farmerral pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!