Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem ócska a H&M?

Csak szerintem ócska a H&M?

Figyelt kérdés

Szerintem a kínai ruhák sokkal szebbek. Persze. nem a full-flitteres-masnis-díszes ruhákra gondolok, hanem pl az egyszerűbb pólókra amin van egy kis csillám, vagy pillangó :)

A H&M szerintem rohadt drága, én csak nézek magam elé amikor itt gyakorin olvasom, hogy nem is tartják drágának! És nem is tetszenek, túl modern, vagy nem is tudom, olyan idétlenek... 17L

2014. jún. 7. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
A kinais cuccok full olcso hatasuak (jo amugy is olcsok). Ezek a neon szinek meg csili vili mintak egyaltalan nem kifinomult izlesre utal. Nekem szemelyszerint nagy kedvencem a h&m. Minosegi es stilusos cuccok. Igaz vannak dragabb darabok de a basic kollekcios ruhak teljesen megfizetheto aruak. A tobbire meg szerintem megeri 'gyujteni' egy-egy dragabb darabert :) 16/l
2014. jún. 7. 21:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a kínaiból is felöltözhet az ember kifinomultan :) na mind1, nem fogok csak azért olyan ruhákba járni amiben nem érzem magamat jól, csak azért mert 'az a divat'. Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :)
2014. jún. 7. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A kínaiban is lehet szép ruhákat kapni. Sőt, vannak olyanok is, amik évekig kibírják (pl. a piros csőfarmerom már 5 éve bírja a strapát, 3500 ft volt). Személy szerint nagyon szeretem a H&M-et, mert mindig találok valamit ott és valóban vannak olyan darabok, amiket túláraztak és nekem sem éri meg, mert kínaiban megkapok egy hasonlót, egy ezressel olcsóbban.

Azt viszont nem értem, hogy miért nézi le valaki a másikat, mert épp a kínais vagy H&M-es ruhákat szereti. Nem tök mindegy?! A másik meg, hogy sokszor olyanok magyaráznak, akik életükben nem tették be a lábukat kínai boltokba, csak onnan tudják, hogy szar meg ócska, mert az előző válaszoló épp erről ír egy regényt. Bocsi, ez kikívánkozott belőlem. :D (Jöhet a hiszti.)

2014. jún. 7. 22:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg nem értem mi az, hogy olcsó hatásúak? Talán majd benézek még a H&M-be én is, hátha találok valamit :) de ahogy neten néztem, van néhány cucc ami fullra hasonlít a kínaira, sőt...
2014. jún. 7. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Én is szoktam kínaiból vásárolni, a kutya meg nem mondaná hogy onnan van. Nem mindegyik van teleszórva csillámmal meg egyéb bizbasszal, mifelénk a nadrágok sem drágák, csak mindegyik csipőnadrág.

A H&M-et én is drágának tartom, bár már vásároltam onnan párszor, legutóbb egy nadrágot, ami még tart. Egy éve is vettem ott nadrágot, 10 ezerbe került és teljesen elkopott. Szóval szerintem van különbség ott is a ruhák minősége között.

2014. jún. 7. 23:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem is drága a H&M. A Basic cuccok tény, hogy olcsók, de vékony, gyenge anyagúak. Múltkor nadrágot akartam venni, és farmert nem találtam 9000 alatt, amit én sokallok. (a lélektani határom 6000Ft) Fehér nadrágot is kerestem, az 6000 volt, de arra meg sajnáltam ennyit, mert tudom, hogy vagyok olyan szerencsétlen, hogy olyan koszt szed össze, ami nem jön ki belőle. Így a kínaiban vettem egyet 2700 ért. Megjegyzem jobb szabású is volt,mint a butikos.

Vannak jó cuccok, de azok az én tárcámnak húzósak.

2014. jún. 8. 00:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Vannak rossz minőségű ruhák és jók, mint minden boltban. Olcsóbban és drágábbak.

Ti milyen farmereket kerestetek ott? Én az év minden szakában tudok venni ott 3500-ért farmert. Most is vettem egy sötétkék skinnyt. Télen egy világosabbat és egy feketét. A fekete 2500 volt.

2014. jún. 8. 01:06
 18/20 anonim ***** válasza:
De egyebkent ha megnezed Kerdezo, minden mas ilyen H&Mhez hasonlo boltokban a farmering 8000Ft. En sem talaltam sehol normalis arut aztan a Kikben vettem.:D
2014. jún. 8. 08:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem már a kínai is van olyan áron, mint néhány cucc a H&M-ben, nem beszélve arról, hogy a kínai ruhák borzasztó nehezen variálható darabok a színük, anyaguk és a rajtuk lévő hülye minták miatt. Én utálom a mintás ruhákat, a flittereket, pillangókat, nyomtatásokat, ráadásul akármit vettem a kínaiban két mosás után kiszöszösödött az anyag is. Arról nem is beszélve, hogy hihetetlenül megölik a kreativitást, mert nem bírod őket szépen párosítani más cuccokkal.

Ha én vásárolok, szeretek előre gondolni, és olyan ruhákat venni, amiket sokféleképpen tudok viselni, és nem úgy, hogy 'ez a póló, jó lesz ahhoz a nadrághoz'.

17 évesen érthető, ha jobban tetszenek a mintás ruhák, és nem szereted a komoly ruhákat - a H&M-esek valóban tűnhetnek annak, nincs azzal semmi baj.

Az árat tekintve szerintem nem sokkal olcsóbb egy kínai gönc, de nekem megéri akkor pár ezerrel többet fizetni valamiért, és akkor azt tudom sokféle módon variálni, párosítani más darabokkal, és tovább is bírja.

Mondjuk én akárhányszor kínaiba megyek, nagyon ritkán látok olyan cuccot, ami tetszik is, egyszerűen nem olyan a stílusom.

2014. jún. 8. 09:57
 20/20 anonim ***** válasza:
77%

Persze, hogy ócska, fast fashion üzlet. De a kínai sem jobb semmivel, mostanában árban is ugyanott vannak szinte - már ami nem full gagyi. A basic cuccok tényleg jók és olcsók a H&M-ben.

Benézek néha 1-1 kínaiba, de az utóbbi években botrányos a felhozatal. Farmert nem kapsz ott sem 6-8 ezer alatt, és az is nevetséges. Csillámok, gyűrés, szaggatás, lehetőleg mindez egy darabon. Egyszerű, normális fazon nincs is általában, ha van, akkor sem emberre szabták, az fix. Annyiért akkor inkább megveszem valami fast fashion boltban, nem egy hiperjó minőség az sem, de legalább kinéz valahogy.

Egy normálisabb inget 5 ezerért találtam a kínaiban. El volt szabva és lógott belőle a cérna. Szóval kösz, nem. :D Persze vannak bénán szabottak a másiknál is.

A H&M amúgy tényleg nem drága, csak mi, magyarok vagyunk hozzá csórók. Máshol legalja, olcsó üzletnek számít, azért folyik a csapból is mindenhol. :D

De szerintem ízlésen nem szabad vitatkozni, más pénztárcájában meg aztán végképp ne turkáljunk. Ha neked bejön a kínais stílus, akkor viseld azt, ha valaki a h&m-ből akar öltözni, szíve joga, meg ne felejtsük el, hogy nincs kényszer arra sem, hogy csak és kizárólag egy üzletből szedd össze a ruhatárad. :D

2014. jún. 8. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!