Csak szerintem ócska a H&M?
Szerintem a kínai ruhák sokkal szebbek. Persze. nem a full-flitteres-masnis-díszes ruhákra gondolok, hanem pl az egyszerűbb pólókra amin van egy kis csillám, vagy pillangó :)
A H&M szerintem rohadt drága, én csak nézek magam elé amikor itt gyakorin olvasom, hogy nem is tartják drágának! És nem is tetszenek, túl modern, vagy nem is tudom, olyan idétlenek... 17L
17 éves kis fruska vagy. Persze, hogy a csillámos, pillangós, eszemfszom tudja milyen pólók jönnek be.
Aki a h&m-be jár az ennél általában egy kicsit komolyabb ruhát keres.
Egyébként pedig a h&m basic dolgai kifejezetten olcsóak, az ennél komolyabb blúzok, ingek, szoknyák, ruhák, blézerek pedig megfizethetőek.
Egyáltalán nem drága.
Én csak zoknit meg alsóneműt vettem a H&M-be eddig de azok kb 1 évig, ha bírták így nem is tervezek további ruhák vásárlását onnan. F/23
Ja és szerintem tök jók a csili vilis rucik a lányokon, olyan csajos az. Üdv =)
Nem azt mondtam, hogy nincsenek drága cuccok, mert lehet kapni 15ezerért is, de a legtöbb felső 2-7ezer között van. És a 7ezer az már a komolyabb, munkába is alkalmas, elegáns blúz.
Persze, jár a sok fruska, meg van ám ott swag és franctudja mik a mai kifejezések a menő cuccokra. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az értelmes felnőttek, az értelmes ruhákért járnak oda, az pedig nem a csilivili, pillangós, tündéres felső.
Mi a baj a pillangókkal? :s
áh mindegy is, nekem tetszenek és jobban is állnak mint a h&m-es cuccok :) eddig még mindenki dícsérte és pl. a hivatalvezető nénikém is szokott kínaiba is vásárolni, és jó a stílusa szerintem és mások szerint is :)
Szerintem egyáltalán nem ócska, az új kollekció pl nagyon tetszik, végre vannak nem hajszálvékony anyagú ruhák (is). Alkalmi és hétköznapi egyberuhákat is könnyen és olcsón lehet itt találni pl egy hete vettem egy fekete csipkeruhát 4000 Ft-ért, egy rózsaszín-fehéret pedig 6000-ért.
Ja, és szeretem, hogy sok csipkét, virágmintát használnak, utálom a csillogó, neonszínű cuccokat.
Emellett a basic vonaluk is jó, a blézereik akcióban olcsók és nagyon tartósak, van, amit 5 (!!) éve vettem, és teljesen újnak néz ki...
Ja, a hullámcsattjaik szuper minőségűek, végre nem törnek szét, és nem csak fekete van.
Az egyetlen, ami nem jön be, az a túl vékony anyagú, műszálas blúzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!