Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem ócska a H&M?

Csak szerintem ócska a H&M?

Figyelt kérdés

Szerintem a kínai ruhák sokkal szebbek. Persze. nem a full-flitteres-masnis-díszes ruhákra gondolok, hanem pl az egyszerűbb pólókra amin van egy kis csillám, vagy pillangó :)

A H&M szerintem rohadt drága, én csak nézek magam elé amikor itt gyakorin olvasom, hogy nem is tartják drágának! És nem is tetszenek, túl modern, vagy nem is tudom, olyan idétlenek... 17L

2014. jún. 7. 19:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

17 éves kis fruska vagy. Persze, hogy a csillámos, pillangós, eszemfszom tudja milyen pólók jönnek be.

Aki a h&m-be jár az ennél általában egy kicsit komolyabb ruhát keres.

2014. jún. 7. 19:50
 2/20 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként pedig a h&m basic dolgai kifejezetten olcsóak, az ennél komolyabb blúzok, ingek, szoknyák, ruhák, blézerek pedig megfizethetőek.

Egyáltalán nem drága.

2014. jún. 7. 19:51
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem kéne fruskázni! Nem járok mindig csillám ruhába, vannak elegánsabb cuccaim. Ja nem drága egy farmer ingért 8000? :O mert nekem kéthavi zsebpénzemből nem gyűlne össze! A kínaiba majdnem ugyanaz a fazon 3500. Ja és jár sok fruska H&M-be!
2014. jún. 7. 19:56
 4/20 anonim ***** válasza:
15%

Én csak zoknit meg alsóneműt vettem a H&M-be eddig de azok kb 1 évig, ha bírták így nem is tervezek további ruhák vásárlását onnan. F/23

Ja és szerintem tök jók a csili vilis rucik a lányokon, olyan csajos az. Üdv =)

2014. jún. 7. 19:59
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

Nem azt mondtam, hogy nincsenek drága cuccok, mert lehet kapni 15ezerért is, de a legtöbb felső 2-7ezer között van. És a 7ezer az már a komolyabb, munkába is alkalmas, elegáns blúz.

Persze, jár a sok fruska, meg van ám ott swag és franctudja mik a mai kifejezések a menő cuccokra. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az értelmes felnőttek, az értelmes ruhákért járnak oda, az pedig nem a csilivili, pillangós, tündéres felső.

2014. jún. 7. 20:02
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
A Basic cuccok tényleg nem drágák, a többi lehet, de mondjuk szerintem a legtöbb kínai cuccon eléggé látszik, hogy kínai..én pl fel nem venném ezeket a csilivili pillangós izéket. Pedig gyakran nézelődök kínaikban és ki lehet fogni néhány jobb darabot, de a nagy részük sajna elég gagyi:s
2014. jún. 7. 20:21
 7/20 anonim ***** válasza:
49%
Én 14 éves vagyok, és épp ma vettem ott egy farmert, 3500-ért, nagyon szép és jó anyaga van. A ballagási szerelésemet is ott vettem meg, szerintem nagyon jó bolt, kedvencem. Egy két dolognak tényleg aránytalanul húzós az ára de szerintem rendben van.
2014. jún. 7. 20:28
 8/20 A kérdező kommentje:

Mi a baj a pillangókkal? :s

áh mindegy is, nekem tetszenek és jobban is állnak mint a h&m-es cuccok :) eddig még mindenki dícsérte és pl. a hivatalvezető nénikém is szokott kínaiba is vásárolni, és jó a stílusa szerintem és mások szerint is :)

2014. jún. 7. 20:28
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
hát neharagudjál, de én ott glamour napokon vettem skinny farmert 3000 forintért (eredetileg 4000 lett volna, ami szintén nem nagy összeg egy farmerért.) mikor kapsz te ennyiért gatyát kínaiban? simán elkérnek 5 ezret, ha nem többet egy olyan frmer gatyáért, ami alig ér fel rajtam, mert csípőgatya, tele van flitterrel, szaggatással és még hamar szét is jön. a basic cuccok tényleg olcsóak. ha kínaiban akarsz venni basic cuccot 99 százalék az esély rá, hogy egy sima fekete pólót is összegányolnak flitterekkel pillangóval, meg PARIS CHANEL SEXY HOT feliratokkal... találtam már normális cuccokat kínaiban is, de nagyon ritka, mert minden iszonyat ízléstelen. meg a H&M minősége ezerszer veri a kínai cuccokét. még soha nem vettem ott hibás árut, van amit több éve hordok és olyan, mint újonnan, nem kopik, nem bolyhosodik, nem nyúlik.
2014. jún. 7. 20:29
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ócska, az új kollekció pl nagyon tetszik, végre vannak nem hajszálvékony anyagú ruhák (is). Alkalmi és hétköznapi egyberuhákat is könnyen és olcsón lehet itt találni pl egy hete vettem egy fekete csipkeruhát 4000 Ft-ért, egy rózsaszín-fehéret pedig 6000-ért.

Ja, és szeretem, hogy sok csipkét, virágmintát használnak, utálom a csillogó, neonszínű cuccokat.

Emellett a basic vonaluk is jó, a blézereik akcióban olcsók és nagyon tartósak, van, amit 5 (!!) éve vettem, és teljesen újnak néz ki...

Ja, a hullámcsattjaik szuper minőségűek, végre nem törnek szét, és nem csak fekete van.

Az egyetlen, ami nem jön be, az a túl vékony anyagú, műszálas blúzok.

2014. jún. 7. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!