Csajok, nok! Mit gondoltok errol a tunikarol? Tetszik, felvennetek? Hova vennetek fol?
2014. jún. 5. 11:17
11/17 anonim válasza:
Nem rossz, csak nekem a színe nem tetszik. Első látásra a k*rvás modell miatt nem venném meg, de ha normálisan mutatnák be, más lenne a helyzet. Nyáron venném föl, vagy melegebb időben legings-szel.
12/17 anonim válasza:
Nekem egyvalami miatt van bajom vele: nagyon átlátszik, és ezt én nem szeretem. Egyébként nagyon jó lenne, ha nem látszana át, imádnám :) Bár azt el se tudom képzelni, hová venném fel.
13/17 anonim válasza:
Akinek tetszik, azt lepontozzák, akinek nem, azt is...
Hmm...egyébként nem tetszik, szerintem olcsó hatású, és sehova se venném fel...
14/17 anonim válasza:
Nekem az a bajom vele, hogy túl hosszú tunikának, viszont ruhának se néz ki valami jól a szabása miatt. Amúgy nekem a szín rendben van, szép nyárias. De nem venném meg, az biztos.
15/17 anonim válasza:
Egyedül a színe tetszik.
Jellegtelen, bő, sehogy se áll az emberen. Olcsó hatású, amit egy rosszabb kínaiban vehet az ember negyedennyiért, mint ez.
Nem hiszem, hogy azért ízlésficamos lenne valaki, mert nem tetszik neki vagy mert tetszik neki. Van, akinek bejön, hordja egészséggel, én maradok a saját stílusomnál.
19L
16/17 anonim válasza:
Nem venném fel sehova, nagyon nem tetszik..semmi alakja, olyan olcsó hatású az egész.
17/17 anonim válasza:
Bár nem nő vagyok,de tetszik a nadrággal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!