2/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos. =D Bár a barátomra biztos nem tudnám ráerőszakolni.
3/10 anonim válasza:
Kicsit már öregek vagyunk hozzá meg nekem a sima, szabás nélküli póló nem is áll jól.
4/10 anonim válasza:
Jaaaj, szerintem eszméletlenül aranyos, ha rajtam múlna biztosan felvennénk, de kétlem, hogy a jövendőbeli barátom is így lenne ezzel :D
5/10 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok 15 éves, hogy izgalomba hozzon az ilyesmi.
bár 15 évesen se vettem volna fel.
6/10 anonim válasza:
Nem. Amikor fiatalabb voltam, akkor sem vettem volna fel. Sőt, ha öregebb leszek, gyanítom, akkor sem.
Ha előállnék ezzel az ötlettel, lehet, nem is lenne már PASIM, akivel felvehetném.
7/10 anonim válasza:
Semmiképp. Nem szeretem az ilyen forma pólókat, és a szín meg minta sem tetszik.
8/10 anonim válasza:
Egyik osztálytársam és a barátja ilyen designos pulcsikat szereztek be, a pulcsi sima fehér és a hátulján van a minta, szerintem nem annyira feltűnő, mint a póló, és irtó aranyos :D Én simán felvenném, ha a barátom is benne lenne.
9/10 anonim válasza:
Nem. Szerintem gyerekes az ilyen "egyen-póló" pároknak.
10/10 anonim válasza:
Én igen, pl. baráti összejövetelre. Van, ahová gáz, de párszor elmegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!