Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen egy kövéreb...

Szerintetek milyen egy kövérebb nőn a rövidnadrág?

Figyelt kérdés

Sose mertem felvenni közösségben, mert féltem, hogy kigúnyolnak, de mostmár azt hiszem felvenném, de azért mégis megkérdezem. Egyébként 17 éves vagyok, 75 kg, 170 cm. Kb. így nézek ki, mint ők:

[link]

[link]

Szerintetek felvegyek rövidnadrágot vagy inkább nem kéne?

2014. jún. 4. 20:30
1 2
 11/19 anonim válasza:
Leírnád nekem hogy milyen módszerrel sikerült lefogynod? :)
2014. jún. 4. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
szerintem meg így vagy tökéletes! a társadalom elvárásainak sose tudsz majd megfeleni, igazából senki sem. ott lehet a probléma hogy nincs önbizalmad... Hidd el ha nem szorongva még végig az utcán mindenkinek halál természetes lesz hogy ilyen, de még mindig azt gondolom hogy így is jól nézel ki
2014. jún. 4. 22:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha kényelmesen érzed magad benne hordjad. Senkinek semmi köze hozzá. Ez még közel nem a vizuális környezetszennyezés kategória szerintem
2014. jún. 4. 22:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem olyan szörnyű szerintem, ha téged nem zavar, nyugodtan vedd föl:)
2014. jún. 4. 23:52
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Így képen nem gáz, annyira nem nagy a combod szerintem, meg egész jó lábad van. De azért gyakorolj erős önkritikát, ha látszik a narancsbőröd, akkor talán nem a legjobb fazon, az elég csúnya látvány - és ehhez még felesleg sem különösebben kell. De annyira lehangoló, amikor egy fiatal lány szétfolyik, meg látszik, hogy mozogni nem igazán szokott (gondolom te szoktál, de azért az még nem mindig elég persze és nem azonnal van hatása, tudom). Az ilyen részeket inkább takarja valami anyag lehetőleg.

Ha viszonylag feszes a combod, akkor nyugodtan felveheted, szerintem jól áll. Meg ami még nagyon jól tud állni combban erősebb lányoknak is, a térdig érő, lengébb szoknyák és ruhák. Kicsit csajosabb, de nagyon előnyös és szexi, szerintem próbálj fel néhány ilyet is.

2014. jún. 5. 09:53
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
A kép alapján nem vagyok kövér. Jó, nem a legfeszesebb a combod, de senki sem tökéletes, a sort meg igenis jól áll :).
2014. jún. 5. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél fel nyugodtan rövid gatyát! Figyelj, itt a nyár, tök meleg van, ne akarj azért megsülni, mert mit gondolnak a többiek...kit érdekelnek!
2014. jún. 5. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát persze, hogy felvehetsz. A combjaid sem csúnyák, nincsen itt nagy gond :)
2014. jún. 5. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát.. én a te helyedben biztosan nem vennék fel ilyen "erős" lábakra rövidet. Mi értelem a létező legelőnytelenebb részeidet jól kihangsúlyozni? A "meleg van" kifogást meg hagyjuk, minél melegebb van, minél jobban tűz a nap, annál jobban égeti a meztelen bőrt, tehát evidens, hogy kevésbé véd a hőségtől a röbvidnadrág, mint egy térdig érő, lenge szoknya, amiben te sokkal előnyôsebben festenél. Akin súlyfelesleg van, annak legalább önkritikája legyen már. Nem véletlenül nem jött egy fiú sem "laholni" ahogy az ilyen kérdéseknél szoktak....
2014. jún. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!