Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen egy kövéreb...

Szerintetek milyen egy kövérebb nőn a rövidnadrág?

Figyelt kérdés

Sose mertem felvenni közösségben, mert féltem, hogy kigúnyolnak, de mostmár azt hiszem felvenném, de azért mégis megkérdezem. Egyébként 17 éves vagyok, 75 kg, 170 cm. Kb. így nézek ki, mint ők:

[link]

[link]

Szerintetek felvegyek rövidnadrágot vagy inkább nem kéne?

2014. jún. 4. 20:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Futáshoz, testmozgáshoz nyugodtan!
2014. jún. 4. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
hülyén néz ki, akkor már a bő töröknadrágok..
2014. jún. 4. 20:39
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Térdnaci, kicsivel térd fölé érő talán..
2014. jún. 4. 20:44
 4/19 A kérdező kommentje:

[link]

Közben inkább csináltam képet, így jobban látjátok, mintha csak hasonlót keresgélek.

Amúgy nekem nem nagyon tetszik magamon, mert nagy a combom meg minden, de mindenki b*sztat, hogy húzzak már föl egy rövidgatyát mert meleg van, mindenki abban van stb.

2014. jún. 4. 20:50
 5/19 anonim válasza:
7%
Tök nem téma és ne tarts bunkónak meg tudom semmi közöm hozzá de biciklizz sokat és igyál sok vizet nagyon sokat. És igyál citromos kólát. Igazi citromlével evés után. Sok sok citromos kólát. Szépen lebontja az ételt és gyorsan átmegy rajtad ilyen fiatalon még a bőröd is feszes. Csak jó szándékból mondom.
2014. jún. 4. 20:53
 6/19 anonim ***** válasza:
94%

5-ös válaszoló, ne írjál már még jó szándékból sem olyat, hogy egy túlsúlyos lány igyon sok kólát, mert attól majd átmegy rajta a kaja! Hol hallottál ilyet? Komolyan kérdezem.

Egyébként kérdező, szerintem vékonyabb vagy, mint azok a nők, akikről képet linkeltél :) Ez a nadrághossz nem vészes, ha zavarban vagy, esetleg kicsit hosszabbat. Csak egy javaslat: ne bokapántos cipővel vedd fel, mert optikailag rövidebbnek és tömzsibbnek tűnne benne a lábad.

2014. jún. 4. 20:56
 7/19 anonim válasza:
0%
Nekem ez volt a tapasztalatom. Mind1 akkor csak citromos szénsavas vizet. Nekem sikerült vele leadni 5kg ot.
2014. jún. 4. 21:02
 8/19 A kérdező kommentje:
Kólát azt úgysem innék, mert utálom. Kösz a "jó tanácsot", de tudom, hogy lehet lefogyni. Március vègén kezdtem fogyózni, akkor 84 kg voltam, most 74,8! De még úgy 10 kilótól meg szeretnék szabadulni. Most viszont nem a fogyás a kérdés, hanem a nadrág.
2014. jún. 4. 21:08
 9/19 anonim ***** válasza:

A te általad linkelt fenti képen a felső nő nem combban erős hanem inkább a felsőteste nagy, ezért ő harisnya nélkül is felveheti, az második képen a nőnek már kéne alá venni egy fekete harisnyát, vagy legginst, ami optikailag csökkenti a comb vastagágát.

[link]

Vagy hordhat térdig érő szoknyát.

Szerintem neked mivel még feszes a combod és úgy tűnik nem lötyög a háj rajta, hanem izmosnak néz ki, szerintem az a nadrág amit felvettél jó rajtad, nyugodtan hordhatod. Meg esetleg egy eggyel bővebbet is megpróbálhatnál, ami nem simul annyira a combodra, ad egy kis teret a mozgásnak, és ha a nadrág világosabb színű lenne, mint a lábad, akkor is a lábad vékonyabbnak tűnne benne.

2014. jún. 4. 21:19
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Basszus, emberek, nyár van! 30 fok lesz, később 40, és azt mondjátok neki, hogy ne vegyen fel rövidnadrágot, mert nincsenek 40 centi átmérőjű combjai? Pfff, a rövidnadrág nem privilégium, hanem jog.

Vedd fel nyugodtan, kérdező :)

2014. jún. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!