Csajok! Ti milyen cipőben szoktatok, tudtok vezetni?
Én csak vászoncipőben vagy tornacipőben, balerinacipőben, illetve télen vékonyabb talpú, lapos csizmában szoktam, mert ezekben érzem biztonságosnak. Ezekben érzem rendesen a pedálokat.
21 vagyok és 2 éve vezetek
Bármiben elvezetek, de azért mezítláb kicsit kényelmetlen.
27 éves vagyok 9 éve vezetek.
Csak laposban tudok egyenlőre, csizma, balerina. Eddig lapos szandállal próbálkoztam még, de zavart, hogy nem tartja a sarkam. Magassarkút vagy éktalpút még nem mertem kipróbálni :)
1 éve vezetek még csak, úgyhogy remélem, idővel fog menni mindenben. Bár a párom azt mondta, hogy magassarkúban veszélyes vezetni és inkább vigyek magammal váltócipőt.
Ez nem "tudás", "nem tudás" kérdése. Bizonyos típusú cipőkben egyszerűen balesetveszélyes, és még ha "tudsz is", se szabadna!
Arról nem is beszélve, hogy erősen igénybe veszi a cipő sarkát a gumiszőnyeg, így ha valaki nem kőgazdag, akkor még egy okból is hülyeség "bármilyen" cipőben vezetni.
12 éve vezetek, ha muszáj, bármiben tudok, de a saját autómban mindig van váltócipő, és ha aznapim nem felel meg, átveszem. Így még a koszt sem hordom be, ha esős, havas idő van.
30N
Nálam a vékony talpú Vans cipő volt a nyerő. De tornacipő is tökéletes, télen is valami vékonyabb talpú.
Vastag talpúban valamint magassarkúban sokkal kényelmetlen, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!