Milyen cipőben a legjobb vezetni?
tanfolyam alatt nem vezethetsz másban csak laposban.
Én csak laposban tudok
oké azt értem,hogy lapos,de nekem csak ennyit mondott az oktató:)
de lapos is sok féle van, mi a legjobb? lapos csizma, balettcipő is jó? vagy muszáj edzőcipő? és abból milyen converse vagy valami ilyen igazi sportcipő??
teljesen mind1 a márka:D
csak lapos legyen és ne csússzon
sima sportcipőben vezetek,h magassarkúban megyek valahova,kocsiban áthúzom,sportcipőben vezetek,majd kiszállás előtt visszahúzom
Igaz csak 3 éve van meg a jogsim, de folyamatosan vezetek szinte...ráadásul cipőmániás is vagyok, úgyhogy volt időm kitapasztalni :D
én rutinra sima egyszerű kínai tornacipőt vettem fel, a célnak tökéletesen megfelel :D
Ha majd meglesz a jogsi:
- sima talpú balerinacipőt soha ne vegyél föl, nagyon csúszik a kuplungon...legalábbis nekem így volt D:
-a legjobb szerintem egy jó minőségű sportcipő vagy tornacipő, aminek jól barázdált a talprésze, az jól tapad :D
- magassarkúban meg háromszor vezettem, annyi elég is volt..igaz tudtam vele menni, de nagyon kényelmetlen volt, így én is tartok egy váltás sportcipőt vezetésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!