Melyik a legjobb és legmegbízhatóbb cipőmárka?
Eddig mindig a kínaiban vásároltam cipőket aztán áttértem a Deichmannra de már meguntam hogy 1-2 hónap után tönkremennek a cipőim. Arra gondoltam hogy veszek egy márkás cipőt de nekem nincsenek tapasztalataim róluk ezért nem tudom melyiket érdemes megvenni. Elsősorban az Adidasra és a Nikera gondoltam, de ha tudtok ajánlani mást annak is örülnék. A Nikeról azt hallottam hogy hamar tönkremennek a cipőik, de nem tudom hogy ez mennyire igaz. Attól félek hogy megvennék egy drágább cipőt és az is tönkremenne pár hónap után. Nektek mi a véleményetek és tapasztalatotok ezekről a cipőmárkákról?
Előre is köszönöm a segítséget!
Na jó, leírom a véleményem:
Nekem van kettő nike cipőm, egy adidas, és egy converse.
A converse tönkrement három használat után ( kutyát sétáltatni mentem benne) mikor visszavittem, semmit nem kezdtek vele, fejemhez vágták, hogy nem rendeltetésszerűen használtam. Oké, akkor vettem az adidas cipőmet. Azzal semmi gond nincs, másfél éve használom, rengeteg cipőápoló cuccot használok hozzá, hiszen anyukám cipőboltos, csak lány létemre a fentiek 42es lábbal áldottak meg, így nem mindig kapok nála a lábamra. Aztán ugye az Adidas után még vettem két Nike-t, felváltva használom őket, már több mint egy évesek, semmi bajuk nincs. Ha normálisan használod, rendben tartod, vigyázol rá, szinte minden cipő sokáig bírja (nálam a deichmannból vett cipő is több mint egy évig bírta.)
Egyedül a converse-szel nem vagyok megelégedve! :)
Szóval az Adidas és a Nike mehet.. :) esetleg még a Puma.
Nekem Puma volt és Nike van. Pumának elkopott a talpa, annyit hordtam, a Nike még bírja. remek vízálló cipők, én max. akkor szoktam őket színtelen ápolóval bekenni, ha elteszem télire, egyébként nem kímélem őket és nem is ápolóm a bőrt. bírják évekig.
Normál cipőből: Rieker, Joseph Seibel ami tartós. Humanicban nézzél körül.
5 évig hordtam egy art cipőt, pár hónapig külföldön melóztam, hirtelen nem volt más cipőm, azt használtam az építőiparban, hóban. Aztán egy későbbi munkahelyemen, egy gyárban levált a talpa, de vélhetőleg az ottani tisztítószerek miatt amik ráfolytak. A talpa addigra néhány helyen szinte teljesen lekopott, de nem lyukadt ki. Nem a vastag talpú art-ok közül való volt.
És a színe miatt végig jól nézett ki. Sötét barnával indult, aztán ahogy kopott még jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!