Melyik a legjobb és legmegbízhatóbb cipőmárka?
Eddig mindig a kínaiban vásároltam cipőket aztán áttértem a Deichmannra de már meguntam hogy 1-2 hónap után tönkremennek a cipőim. Arra gondoltam hogy veszek egy márkás cipőt de nekem nincsenek tapasztalataim róluk ezért nem tudom melyiket érdemes megvenni. Elsősorban az Adidasra és a Nikera gondoltam, de ha tudtok ajánlani mást annak is örülnék. A Nikeról azt hallottam hogy hamar tönkremennek a cipőik, de nem tudom hogy ez mennyire igaz. Attól félek hogy megvennék egy drágább cipőt és az is tönkremenne pár hónap után. Nektek mi a véleményetek és tapasztalatotok ezekről a cipőmárkákról?
Előre is köszönöm a segítséget!
2012-06-05 17:00
5 cipőd van amit váltogatsz, és a legidősebb is, csak 2 éves?? ha csak azt hordanád úgy azt mondanám nagyon jó cipő, de így, hogy 5-öt hordasz egyszerre, így már nem is olyan sokat volt rajtad..
Nekem cipők,màrkák amik sokáig birták:vans sk8
Columbia
Bugatti
Merell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!