Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvegyem vagy ne? Ti megvenne...

Megvegyem vagy ne? Ti megvennetek? 21L

Figyelt kérdés

Regebben jobb viszonyban voltam egy csajjal(aki a fodraszom volt, illetve mukormosom), azonban ferjhez ment, gyereke van, es mar nem jarok hozza. Szoval anno meg azt magyarazta nekem, hogy az egyik csaj folyton az o oltozkodeset utanozta. Ahogy meglatta, hogy van rajta valami uj, rogton vett maganak o is olyat. Szoval van egy ruham, ami pont olyan, mint ennek a csajnak, van egy borszoknyam, amibol szinten neki is van, van egy parducmintas topom, amilye neki is van es meg egymas hasonlo cuccom. Meg kell jegyezni, hogy itt mifelenk csak vagy 20-30 fiatal csaj/no ad az oltozkodesre, ezert rajta kivul meg nem lattam senkin ilyet.

Szoval megtetszett egy ilyen korall szinu buggyos ujju mell alattol bovulo fenek ala ero tunika, arra gondoltam fekete leggingsel milyem vagany lenne. Viszont multkor lattam, hogy kitett facebookra kepet(igaz o nem latszik rajta, csak felig, viszont ott lattam, hogy neki is van egy ehhez hasonlo tunikaja(szine ugyanolyan, csak az ove egy vallas, es mell alatt van egy kis fekete mintaja).

2014. jún. 1. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Én pl letojom, hogy ki mit hord, vagy mit gondol..
2014. jún. 1. 21:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretnem, ha azt terjesztene rolam, hogy utanozom ot. Raadasul a tesoja is olyan, hogy all van szallva maguktol(miota ilyen ujgazdagok), es o meg ratenne egy lapattal!
2014. jún. 1. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Én megvenném...engem se érdekelne miket terjeszt...
2014. jún. 1. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Akárkivel lenne ilyen sok hasonló ruhám, azt se nagyon hordanám ami megvan, nemhogy több olyat vegyek. Viszont ha téged nem zavar, akkor vedd meg, és szarcsizd le a csajt.
2014. jún. 2. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha tetszik vedd meg! Nehogymár azért ne vegyél meg valamit, mert neki nincs jobb dolga, mint azt figyelni, hogy másokon lát-e olyan ruhákat, amilyenek neki vannak. Elég idióta felfogás ez a részéről. Foglalkozzon a saját dolgával...

Volt egy kolleganőm, aki tavaly megjegyezte, mennyire tetszik neki a szandálom. Ilyen sokpántos, kicsit gladiátoros fazonú szandi volt (míg szét nem ment). Megmondtam neki hol vettem, mennyibe került, erre ő meg azt mondta, hogy "jajjj, de nem akarok ugyanolyat, milyen lenne az már". Én meg csak néztem, hogy miért, egnem nem zavar? Ha tetszik neki, vegyen olyat. Persze nem olyat vett, nem is értettem...

2014. jún. 2. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik barátnőmmel tbb egyforma cipőnk van. Többször mentünk együtt vásárolni és ugyanaz tetszett meg nekünk. Nehogy már ne vehessünk ugyanolyat, sőt volt hogy egyszerre vettük fel.

Volt hogy amit én vettem bakancs megtetszett neki és ahol én vettem beszóltam hogy tegyenek félre egy neki való méretet és 1-2 napon belül megy érte...és ment is és megvette. Meg egymással csereberélünk ruhákat...most mi van ebben??

Ja én 29 éves vagyok és Ő is közel ennyi.

Nem 16 éves kislányok vagyunk, hogy ez legyen a központi kérdés, hogy milyen ruha van a másikon és ki vette előbb ha egyforma vagy hasonló...

2014. jún. 2. 14:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, viszont 1-nem vagyok baratnok, csak amikor mentem hozza hajat vagatni/csinaltatni, illetve mukormot csinaltatni, akkor beszeltunk.

2 egyikunk se 16 eves, en 21 vagyok, o meg 25, viszont elegge azt hiszi, hogy o a vilag kozepe.

2014. jún. 2. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Elég gáz értékrendje lehet, ha 25 évesen itt tart agyilag... Az addig rendben van, hogy figyeljünk oda arra, mit veszünk fel, adjunk magunkra, de mi az istenért foglalkoztatja őt az, hogy rajta kívül ki mit hord? Mi köze van hozzá?

Egyébként is kit érdekel, mit gondol/terjeszt? Max. ha valaki odamegy Hozzád azzal, hogy a Juci (mondtam egy nevet) azt mondta, őt utánozod, kiröhögöd, hogy Jucika mindenkiről ezt gondolja, mert paranoiás, oszt kész!

2014. jún. 2. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát vedd meg. Ő holnap úgyis vesz egy másikat, ha olyan gazdag, nem?
2014. jún. 3. 15:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ujgazdag alatt nem azt kell erteni, hogy tele van penzzel, hanem azt, hogy regebben nagyon szegenyek voltak, majd mivel elkezdtek dolgozni(o is, testverei is), jobban elkezdtek adni magukra, elkezdtek szepitgetni a hazukat is...
2014. jún. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!