Megvegyem neki?

Figyelt kérdés

A lányom 12-én Tölti a 13. életévét es nagyon szeretné magának ezt a ruhát. Már lassan 2 hónapja ezért rágja a fülemet:

[link]

Meg már leírta egy lapra hogy mit szeretne a ruhához egy fekete magassarkú alkalmi cipőt. Hát mitmondjak azért tud öltözködni:D. Csak annyjt szeretnék kerdezni hogy ti megvennétek e nek? Én már elhataroztam hogy megveszem neki mert az is lehet hogy kitűnő lesz de nem biztos. Lehet lesz 1-2db négyese.

2014. jún. 1. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem simán megveheted neki mert nem rövid és nem is kivágott. Egy 13 éves lánynak tökéletes
2014. jún. 1. 09:59
 2/11 anonim ***** válasza:
33%

Te vagy az anyuka? Fogalmazás alapján inkább a lány.

Nem kivágott, nem egy durva darab, de feketét nem szívesen vennék a lányomnak. Elég az, ha temetés van. :(

Van a gyerekrészlegen teljesen UGYANILYEN szabású, de színes ruhából rengeteg. Onnan sokkal szívesebben.

A magassarkú pedig kizárt! Nem asszisztálok hozzá, hogy a fejlődésben lévő szervezetét tropára vágja vele (gerincferdülés, lábdefeket).

2014. jún. 1. 09:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Pff neked akkor a feketéről rögtön a gyász meg a temetes jut eszedbe? Es ha mondjuk ezt évzáróra venné fel? Vagy ha mennek színházba meg hangversenyre? Oda mit vegye fel? Egy az hogy az ünnepi öltözékhez a fekete vagy a fehér illik. Fehéret nem tudom hogy vegyek e neki mert így is fehér bőrű nagyon! Szerintem az üti egymást. De van fehér pólója, fekete ruhája nagyon nincs. Magassarkúja van kb 3 cm de tönkrement teljesen!
2014. jún. 1. 10:42
 4/11 A kérdező kommentje:
#2 a gyerekrészlegen neki egy se tetszik. Meg nincs is az ő méretében vagy megvették vagy nem tudom mi lett a ruhákkal. A mérete 168-174! Van is képe róla mindjárt elküldöm.
2014. jún. 1. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem való egy kislánynak.

Egy színházba még simán mehet fekete nadrágban meg elegáns felsőben.

23l

2014. jún. 1. 10:50
 6/11 A kérdező kommentje:
[link] nem az én facebookom.
2014. jún. 1. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

Jaj, ne beszélj már úgy, mintha te lennél az anyuka! Tudjuk, hogy te vagy a 12 éves gyerek.

Ez a pamutruha kérlek se színházba, se évzáróra nem való. A fehér pedig megy a fehér bőrhöz.

És igen, ha nemrég (nincs két hónapja) veszít el az ember valakit, akkor a feketéről bizony csak a gyász ugrik be.

Ha meg akarod venni magadnak, hát vedd! Én nem venném, de neked ez miért is fáj?

2014. jún. 1. 10:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Na jó úgy látom nincsenek mar kultúrált emberek. Tisztelet a kivételnek!
2014. jún. 1. 10:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaj, kicsi lány, ilyen pukkancs természettel még nagyon sok bajod lesz az életben! Sok sikert kívánok hozzá!

Egy tanács: mielőtt kulturáltságról beszélsz, TANULD meg leírni a szót!

Szép napot!

2014. jún. 1. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a ruha nem épp egy színházi, hangversenyes ruha...meg hát azért akarsz venni neki egy csini ruhát hogy egy évben 2szer felvegye? Gondolom a lányod nem azért vágyik rá, hogy majd néha felvegye hanem hétköznapi viseletként hordja.

Amúgy nekem nem gyászos főleg ha mellé színes kiegészítőket vesz fel hozzá. Egy színes táska, nyaklánc, fülbevaló pont eléggé feldobja ahhoz hogy ne legyen temetői hangulata.

Másrészt egy hétköznapi ruhát, főleg ha fekete nem ebből az árkategóriából néznék a H&mben mert ez a 3000Ft-os ruha kb 5 mosás és semmi színe nem lesz. Ezekből az olcsó vackokból inkább valami szürke, pasztel stb színt kellene nézni, aminél nem akkora nagy baj ha picit fakul a színe.

2014. jún. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!