Megvegyem neki?
A lányom 12-én Tölti a 13. életévét es nagyon szeretné magának ezt a ruhát. Már lassan 2 hónapja ezért rágja a fülemet:
Meg már leírta egy lapra hogy mit szeretne a ruhához egy fekete magassarkú alkalmi cipőt. Hát mitmondjak azért tud öltözködni:D. Csak annyjt szeretnék kerdezni hogy ti megvennétek e nek? Én már elhataroztam hogy megveszem neki mert az is lehet hogy kitűnő lesz de nem biztos. Lehet lesz 1-2db négyese.
Hogyne, anyuka. :D
A ruhával még semmi gond, bár ez minden, csak nem alkalmi. (Egyébként a hivatalos illem szerint ilyen fiatal lány alkalomra még nem visel feketét, de gondolom aki ilyen ruhában menne színházba, azt ez sem érdekli.) Strandra maximum, oda meg megint nem húz normális ember feketét.
De a magassarkú ki van csukva. Nevetséges lenne, ráadásul valóban hihetetlenül egészségtelen. 3 centis sarok, az legyen, több nem kell, még alkalomra sem. De egy nem alkalmi ruhához amúgy sem passzol egy alkalmi cipő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!