Megvegyem? Hova tudnám felvenni?
www.ebay.co.uk/itm/Primark-Atmosphere-Coat-Size-10-Vgc-/230873364194
Élőben szebb, egy használtban találtam tökéletes állapotban, 2800-ért. Nekem nagyon tetszik, pont jó, jól is áll, csak nem tudom, hova vehetném fel. Iskolába túl elegáns..tekintve hogy egy szürke hátizsákom van kék mintákkal, és egy fehér puma-logóval...Ezt is le szeretném cserélni már, csak milyenre? Vásárlás, színház, barátnőkkel találkozás? Szerintetek megvegyem?
13.5/L
Köszi!:)
2800-ért megérné, de ha van nővéred, akkor inkább neki. Vagy neked pár év múlva, mert ezt nem pont egy 13 évesnek tervezték.
"Vásárlás, színház, barátnőkkel találkozás?" Ezt miért írtad? Hogy ilyen helyekre jó lenne-e? Akkor máskor azt is írd hozzá. Színházba inkább kevéske. A többihez jó, de amint mondtam szerintem nem 13 évesnek.
22,182 L
sima szövetkabát..már miért ne vehetnéd fel bárhova?suliba is tökéletes.Nálunk is mindenki ilyet hord.
15.39/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!