Első sorban punkokhoz, rockerekhez fordulok vagy akik jártasak ebben a témában!?
Figyelt kérdés
Martens bakancsot szeretnék venni, és azt szeretném megtudni hogy mindegyik Martens bakancs acélbetétes? Ha nem akkor megtudnátok mondani melyik az a típus/fajta amelyik acélbetétes biztosan? Nagyon fontos volna!2014. jún. 1. 17:43
2/9 anonim válasza:
Egy túrót, nem mind acélbetétes XD
A Martens gyárt mary-janet, félcipőt, magassarkút is.
Hogy honnan látod hogy acélos-e? Vazz, megnézed, az eleje le van varrva, hajlik-e, ha van benne acél az elég egyértelmű. Amelyiben nincs, annak az orra laposabb.
Régi gyártányt igyekezz venni, mert az újjabbak már kínában készültek, és gyagyibbak. Ezt a talpán látod.
3/9 anonim válasza:
Nekem pl 1919-es és 1460-as is van utóbbi nem betétes.
4/9 A kérdező kommentje:
Második kommentelő : Netről akarok rendelni de oda csak típus fajta van írva.Vagy az hogy 1919 vagy pascal vagy 1460.Ezért kérdeztem .
2014. jún. 2. 14:12
5/9 anonim válasza:
AirWair bakancsokba nincs betét, az acélbetétesnek általában kerekebb az orra. Ha honlapon rendeled, az airwair jelzésre figyelj, de ha boltban veszed, akkor te magad is tudod ellenőrizni "kopogtatással" is.
6/9 A kérdező kommentje:
ez a martens bakancs ránézésre/tapasztalatból acélbetétes? illetve ha valakinek van vele "élménye" azt is megköszönném :D
2014. jún. 19. 20:56
7/9 anonim válasza:
Igen, nekem ilyen van, kényelmes,nekem bevált:)
8/9 anonim válasza:
igen, ez acélbetétes. A belső oldalnézeti képen látni, hogy félúton megtörik rajta a fény ahhol vége van a fémnek
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 26. 18:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!