1/7 anonim válasza:
Dehogyis!Nekem is van sok,senki meg nem mondaná hol vettem:)
2/7 anonim válasza:
Árulj el nekem valamit. Amikor felveszed a turis cuccaidat akkor cipelsz egy táblát magaddal amire rá van írva, hogy "hello amit ma viselek az mind turkálóból van"
Vagy esetleg odamész emberekhez, és mondod nekik, hogy "figyú a gatyát turiban vettem"..
Vagy végig kiabálod az utcát, hogy te turis cuccban vagy??
Nos???? Szerinted ki a túrót érdekel, hogy mi van rajtad?? Elárulom, senkit!
3/7 A kérdező kommentje:
Hát jó csak szeretném a legjobbat kihozni magamból
2014. máj. 27. 19:21
4/7 anonim válasza:
Sok pénzért bárki tud jól öltözni, pláne ha még egy jó stylistra is költ. Az én barátnőim kifejezetten büszkék rá, milyen jó dolgokat túrtak, eszükbe se jut letagadni honnan van. A turkálóban összeválogatni valami egyedit és csinosat, az az igazi teljesítmény. Esetleg mond azt, ha kérdezik, hogy "külföldi darab", ez még igaz is.
5/7 anonim válasza:
gáz? egyáltalán nem nekem rengeteg olyan cuccom van amit ott vettem,persze vásárolok rendes üzletekben is,de szeretek turiba menni mindig olyan jó ruhákat tudok kifogni fillérekért:)
6/7 anonim válasza:
Nekem nincs is olyan cuccom a bugyikon és zoknikon kívül, ami nem turis :D
De, a szandálom...
Jó, hogy én másfél évig turiban is dolgoztam, és X összegért ingyen hozhattunk el cuccokat, szóval a szekrény tartalmát kb. megháromszoroztam. :D Az Embernek is onnan hoztam Levi's, Hugo Boss meg Armani farmert, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy gagyi.
7/7 anonim válasza:
Dehogy, nekem is van onnan sok cuccom. Manapság nagy divat lett a turizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!