Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a turis rucikról?

Mi a véleményed a turis rucikról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 13:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jók.

Olcsó, minőségi, márkás ruhákat is talál ott, még a címke is rajta van.

Azmeg tévhit, hogy mások levetett ruháit veszed ott meg.

2010. szept. 26. 14:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer vettem egy még nem hordott, nem mosott eredeti DIESEL fekete farmert 1e,-Ft-ért!!!

Jól meg kell nézni, de semmi kifogásolnivaló nincs abban, ha valaki onnan vásárol.

Sőt egyesek szerint a már hordott és mosott cucc, ha szép, az mutatja, hogy tartós. És hát kínaiboltos áron vehetsz jobb cuccot.

2010. szept. 26. 14:12
 3/16 anonim ***** válasza:

Ez teljesen attól függ, h milyen turiba mész. Sajna vannak még olyan turik (igaz, egyre kevesebb), amik a 90es évek elejéről- közepéről maradtak meg divatjamúlt, szörnyű ruhákkal.

Viszont már a legtöbb angol turiban jó áron kapsz minőségi cuccokat. A darabárasak egy kicsit drágábbak, míg a kilósnál ugyan kell válogatni, de gyakran lehet igazi kincsekre bukkanni.

És nagyon sokszor vadi új, márkás ruhákat is ki lehet fogni az eredeti ár töredékéért. Pl. vettem már olyan farmert, amin még a 26 fontos árcédula rajta, de vettem már Zara blézert is. Még azért is szeretek turkálni, mert gyakran lehet nagyon különleges darabokat találni, amelyek biztosan nem jönnek szembe az utcán.

2010. szept. 26. 17:00
 4/16 anonim ***** válasza:

hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én még soha 1 olyan cuccot sem találtam ami tetszett volna és normálisan is néz ki, darabáras angol turiba szoktam járni és múltkor láttam egy nagyon szép farmerszoknyát, de a szoknyákat meg nem szeretem

lehet az a gond, hogy nem bp- en keresgélek

2010. szept. 26. 17:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

nem az a gond, hogy nem bp-n keresgélsz, hanem az hogy rossz turikba mész be.

én kanizsára járok turiba, b.nőm ott lakik, gyakran járok hozzá és iszonyatosan jó dolgokat szoktunk találni. utoljára elhoztam egy bolerót, egy szoknyát, farmert, pulcsit. én szeretm a turit, tök olcsó, van amiről én vágom le az eredeti cimkét.

2010. szept. 26. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet kapni tökjókat olcsón,attól mert turkáló nem kell leszólni
2010. szept. 27. 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nagyon meg kell nézni, hogy mit veszel, de néha ki lehet fogni nagyon jó vételeket.

Nekem a legnagyobb fogásom: hordatlan DIESEL gatya 1000,-Ft!!!

2010. okt. 10. 19:30
 8/16 A kérdező kommentje:
egyetértek azzal hogy jó cuccokat lehet turiba válogatni!nekünk is van turink! úgy válogassuk ki a rucikat amiket megveszünk a turinkba és így tényleg sok szép cuccok vannak!
2010. okt. 10. 19:40
 9/16 anonim ***** válasza:
14%
Sztem undorító más belizzadt ruháit hordjam...fel nem venném
2010. okt. 10. 19:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: Látszik, hogy sosem jártál még egy turkálóban sem... :) Ezek a ruhák se nem büdösek, se nem összeizzadtak. Ugyanis mielőtt a boltba kerülnek, vegytisztításon esnek át. És gyakran olyan ruhákba is bele lehet akadni, amit még senki sem viselt, ugyanis rajta van még az eredeti árcédula.
2010. okt. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!