Mit gondolsz a turis ruhákról?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:09
1/17 anonim válasza:
Aki a minőség és nem a juppiság miatt keres márkás ruhát annak ideális.
Olcsóbb mint a kínai és jobb is. No meg vadászaaaaaaaaaaat :D
3/17 anonim válasza:
Vannak turis ruháim.
Nem az olcsóság miatt járok oda, hanem mert szeretem a különleges darabokat.
És mivel darabárasokba járok, ezért nem párszázba kerülnek, hanem 2000- 2500 Ft ezer egy jobb felső, ami bőven kínais ár.
4/17 anonim válasza:
a turkálókban tényleg egyedi és divatos ruhákhoz lehet hozzájutni, így én megpróbálom minél gyakrabban kihasználni a turkálók nyújtotta lehetőségeket :)
5/17 anonim válasza:
Imádom őket, mert csinosak (nem ízléstelenek, mint pl a kínais) és olcsók (ellentétben a márkás cuccokkal), és mert egyediek. A cuccaim fele turis, a többi varratott.
6/17 anonim válasza:
Eredeti Esprit inget eredeti árcimkével 600 ft-ért:D
NAná hogy jó:D
na meg nem jön szembe velem saját magam az tuti
:D
7/17 anonim válasza:
imádok turiba járni, sokkal jobb cuccok vannak mint más boltokban és még olcsóbb is.
8/17 anonim válasza:
minőség ami tényleg olcsó.:D na meg egyedi:D szóval imádom:D
9/17 anonim válasza:
hát nem tudom. egy szoknyát vettem ott, de annyira erős fertőtlenítő szaga van hogy 3 mosás után sem tudom felvenni:S
10/17 anonim válasza:
16 vagyok, a ruháim csak turisak, és az olyan barátnőim, akik zarába, bershkába, ilyen helyekre járnak vásárolni, sorra kérdezgetik, hogy húú, ez meg honnan? ilyenkor elég jól érzem magam :D ráadásul meg délelőttöt kitöltő program, meg vadászaaat, ahogy vki előttem írta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!