Szolnok központjától nem messze jó turis helyeket tudnátok nekem írni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 17:29
1/2 anonim válasza:
Ami szerintem igazán jó, az kicsit messzebb van, a Széchenyi lakótelepen, a Mega Market, a Hilden. A belvárosban ennél drágábbak vannak, pl. az Angex a Szabadság téren, vagy az Árkádok alatt is van egy.
2/2 anonim válasza:
Azért azt valljuk be, hogy ezek olcsók (szecska, árkádi, baross, butterfly) de ha az ár-érték arányt nézzük, akkor még mindig jobb 500Ft-os rütyvedt, agyonhasznált póló helyett 1000ft-ért egy újszerűt venni.
Én a Fortunát ajánlom, a Szapáryn vannak, olyan cuccokat árul mint a Hervis vagy az Olimpia, csak éppen egy sportmelltartó 1500Ft és nem 12ezer. Igaz, hogy használt, de ez kb olyan, hogy 1x fölvette valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!