Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy csajnak regen nagyon...

Ha egy csajnak regen nagyon sok es nagyon szep ruhaja volt, akkor miert adott ugymond lejjebb?

Figyelt kérdés
Mostanaban elegge semmilyen ruhakat hord(kiveve a regieket, amelyek nagyon szepek), olyan, mintha megvenne azokat a vacak kinais cuccokat. Sokszor a nyakanal fodrok vannak, vagy olyan, mint egy galler.
2014. máj. 26. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Most komolyan, te miért nem magaddal foglalkozol?
2014. máj. 26. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Régen anyuci és apuci fizette a ruhákat, a támogatása pedig lehet már megcsappant egy kicsit.

Nekem is rengeteg ruhám volt régebben, mikor még otthon laktam. Felkerültem egyetemre, anyáék támogatnak, de minden hónapban fix összeget kapok és abból gazdálkodok.

Korábban a zsebpénz kicsit máshogy működött. Simán kértem anyáéktól erre-arra, ha úgy volt. Most már azért nem szoktam hozzájuk szaladni, ha megtetszik nagyon egy felső.

2014. máj. 26. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nincs pénze

Lehet depressziós

Lehet iszik, drogozik

Nem baj ha törődsz másokkal, nincs igaza az elsőnek

2014. máj. 26. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem "törődés".
2014. máj. 26. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!