Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a baj ezekkel a cuccokkal?...

Mi a baj ezekkel a cuccokkal? Miért nem kell senkinek?

Figyelt kérdés

Még látogató sem akad, pedig már egy hete feltettem őket... Szerintem divatos, igényes holmik, akkor miért nem kell? Vagy én vagyok eltévedve? Köszi a válaszokat!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 25. 09:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én szoktam a Vaterán vásárolni, még soha nem csaptak be előre utalásnál és én sem csaptam be senkit. Elvileg erre való az értékelés. Utolsó! Van, ami az enyém volt, volt, amit megvettem, de nem hordtam, és igen, valamit azért vettem, hogy ide feldobjam (de ez elenyésző). De igaz, hogy én nagyon szeretek turizni:)
2014. máj. 25. 14:24
 22/26 anonim ***** válasza:
Ügyesen kikerülted a konkrét kérdést,de válaszolnál rá? :)
2014. máj. 25. 14:35
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen, az itt látható ruhák mindegyike turiból való. De ez miért lényeges kérdés? Te pedig válaszolj erre:)
2014. máj. 25. 14:50
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem azért lényeges mert sokan utálják az 1 Ftos aukciókat pont mert várni kell mert versenyezni és inkább a villámárat nézik. Azok meg sok turis árhoz képest.

Még darabárasban is olcsóbbak mint amennyiért feltetted.

2014. máj. 25. 15:03
 25/26 A kérdező kommentje:
Hát akkor az egy jó ötletnek tűnik, hogy rakok rá valami tényleg normális fix árat, így mindkét igényt kielégítem:) Köszi!
2014. máj. 25. 15:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért,mert turis ruhát hiába árulsz 2000 forintért,a kutyának sem fog kelleni.Szinte minden második utcában van turi,bemegy egy kilósba,megveszi 200 forintért.Azt hitted,hogy majd vaterázgatni fog,hátha 10 x annyiért tudja megvenni,vagy mi? :)
2014. máj. 26. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!