Mi a baj ezekkel a cuccokkal? Miért nem kell senkinek?
Még látogató sem akad, pedig már egy hete feltettem őket... Szerintem divatos, igényes holmik, akkor miért nem kell? Vagy én vagyok eltévedve? Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Drága? Hiszen mind 1 Ft-ról indult:)
Egyébként igen, leginkább attól tartok velük kapcsolatban, hogy esetleg csak nekem tetszenek, csak szerintem eladhatóak...
1. Használt ruhákhoz képest nagyon drága. 1990 meg 2290 Ft stb szerintem ennyiért sok. Max új cuccok mennek el ennyiért főleg hogy nem ismert márkák.
A legtöbben turiznak, ennyiért 4-5 ruhadarabot vesznek.
Ez nem azt jelenti hogy 500ért kellene adnod, de 1000 Ft felett nem sok minden megy el.
2. Az Ft-os aukciókat keresik sokan. Nem elég ha 1 db ilyened van. Sokszor hihetetlen magasra megy fel az ár.
3. A legtöbben szeretik a személyes átvételt és te nem pesti vagyok sőt, onnan még jó messze.
Manapság már senki nem mert előreutalni annyi a csalás.
Az amúgy is drága cuccokra ráadásul rámegy a postaköltség ami 510- 710 Ft így meg végképp nem éri meg.
Utánvét meg még drágább és az eladók nem is szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!