Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a baj ezekkel a cuccokkal?...

Mi a baj ezekkel a cuccokkal? Miért nem kell senkinek?

Figyelt kérdés

Még látogató sem akad, pedig már egy hete feltettem őket... Szerintem divatos, igényes holmik, akkor miért nem kell? Vagy én vagyok eltévedve? Köszi a válaszokat!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 25. 09:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
A többség átszokott az ebayre, vaterán csak a "moletti" cuccok mennek.
2014. máj. 25. 09:22
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
mert most a hódipamela ruha a ''menő''..meg ezek nem keltenek olcsó hatást
2014. máj. 25. 09:37
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem drága,ahhoz képest,hogy használt,plusz neten árulod.Meg annyira nem is jók.
2014. máj. 25. 09:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl egyik se tetszik. Használt ruhahoz képest pedig eszméletlen drága.
2014. máj. 25. 09:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik.Még ingyen se kellene.
2014. máj. 25. 09:50
 6/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Drága? Hiszen mind 1 Ft-ról indult:)

Egyébként igen, leginkább attól tartok velük kapcsolatban, hogy esetleg csak nekem tetszenek, csak szerintem eladhatóak...

2014. máj. 25. 09:53
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
sz.r reklám
2014. máj. 25. 10:14
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak köztük tök jók (pl. az almazöld kéne, csak sajna rám nagy lenne :( :D). De én a helyedben inkább fb-csoportokkal próbálkoznék. Vaterán ha 1 ft-ért teszel fel valamit, általában annyiért is adod el. Szóval nem éri meg, különben is, az egész oldal egy átkúrás.
2014. máj. 25. 10:16
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát villámárként drága. Amúgy meg tudod ki csücsül gép előtt licitálva... Inkább elmegyek a turiba és 200-300 Ftért megkapok egy márkás felsőt. Szerintem is jobban járnál facebookos csoporttal, hisz ott a lakóhelyednek megfelelő csoportban hirdethetsz és még postaköltségre sem kell költeni (sokakat ez is visszatart a vásárlástól, ahogy engem is).
2014. máj. 25. 10:21
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

1. Használt ruhákhoz képest nagyon drága. 1990 meg 2290 Ft stb szerintem ennyiért sok. Max új cuccok mennek el ennyiért főleg hogy nem ismert márkák.

A legtöbben turiznak, ennyiért 4-5 ruhadarabot vesznek.

Ez nem azt jelenti hogy 500ért kellene adnod, de 1000 Ft felett nem sok minden megy el.

2. Az Ft-os aukciókat keresik sokan. Nem elég ha 1 db ilyened van. Sokszor hihetetlen magasra megy fel az ár.

3. A legtöbben szeretik a személyes átvételt és te nem pesti vagyok sőt, onnan még jó messze.

Manapság már senki nem mert előreutalni annyi a csalás.

Az amúgy is drága cuccokra ráadásul rámegy a postaköltség ami 510- 710 Ft így meg végképp nem éri meg.

Utánvét meg még drágább és az eladók nem is szeretik.

2014. máj. 25. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!