Senkinek sem tetszik az enyhén ülepes nadrág?
Figyelt kérdés
Nem az olyanra gondolok ami tényleg úgy néz ki mintha beleszartak volna.Hanem ami csak elől picit ülepes,szűk fazonú és furcsa mód követi a fenék vonalát.2013. szept. 8. 19:37
2/6 anonim válasza:
minden ülepes gatya úgy néz ki mintha a viselője beszart volna. Minél ülepesebb annál jobban be van szarva kép tárul elénk..
3/6 anonim válasza:
de, sokaknak tetszik... pl páwa b___uziknak, cigóknak... ^^
4/6 anonim válasza:
De, néhány kifacsart ízlésű divatmajomnak.
Elég undorító az a nadrág.
5/6 anonim válasza:
Ami csak elöl bő egy kicsit,de a fenekeden feszül,azt chinonak hívják és nekem bejön,bár a sima ülepes szerintem is undorító...Keress rá a chinora,hogy olyanra gondoltál-e!
6/6 anonim válasza:
én multkor a New Yorker-ben vettem egy ENYHÉN ülepes gatyát, ami szürke, feszül a vádlimon végig csak a combomnál "bô", és ülepes. ja, és nem farmer az anyaga hanem olyasmi mint egy melegítô nadrágé. én utáltam régen az ülepes nadrágokat ugyanúgy undorítónak tartottam, de ebbe a darabba beleszerettem, és muszáj volt megvennem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!