Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pát nélküli melltartó nagy...

Pát nélküli melltartó nagy mellűeknek?

Figyelt kérdés
Szeretnék pánt nélküli felsőket hordani, de ahhoz olyan melltartó is kéne. De elég nagyok a melleim, félek, hogy nem lenne megfelelő. Kinek mi a véleménye, tapasztalata erről?

2014. máj. 22. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem lógnak a melleid akkor semmi gond. Ha lógósak az már más... ahhoz kell a pánt mindenképp.
2014. máj. 22. 19:54
 2/6 anonim válasza:
Nekem volt osztálytársamnak nagyon nagy melle volt,de állandóan pánt nélküli felső és melltartó volt rajta,meg strandon is bikini,és rendesen tartotta neki.
2014. máj. 22. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Na de mennyire nagy? Nem mindegy hogy C vagy G. Amúgy próbáld fel, látni fogod tart-e. Én a magam részéről nem szeretem.
2014. máj. 22. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Vegyél rendeset, ne kínaisat és az is nagyon fontos, hogy a hátszélesség megfelelő legyen; a legtöbb nagymellű nő 85/D-t hord, holott a valódi mérete 75/F lenne, de előbbit sokkal könnyebb beszerezni, ezért inkább azt veszik, aztán meg csodálkoznak, hogy miért csúszik fel a pánt a hátukról a nyakukba.
2014. máj. 22. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont 75F vagyok, de a jó méretű sem az igazi. Nyilván jobb a semminél de feszélyezve érzem magam pánt nélkül.
2014. máj. 22. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy időben én is rettegtem a pánt nélkülitől. Múltkor mondjuk New Yorkerben fillérekért vettem egy levehető pántút, ami pántok nélkül is tart. Annyi a titka, hogy a szegélyei be vannak húzva belül szilikonnal, szóval szerintem ilyet keress.
2014. máj. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!