Mit tegyek, mit hordjak? 12/L
Normál méretű a mellem, nem kicsi, de nem is nagy, szerintem pont jó a testemhez.
Kínai sportmelltartót hordok. (Olyat, hogy nem lehet beállítani rajta, hogy mekkora legyen, egyszerűen felveszem, és csak kicsit tartja meg a mellemet.)
Viszont mostanában arra lettem figyelmes, hogy kilátszik a pulóverből is a mellbimbó. Ez elég kínos, főleg, hogy nemsokára itt a nyár, és a vékonyabb ruhadarabokon meg jobban látszik..
Rendes melltartót még nem akarok hordani, mert egyik osztálytársamon se látok nagy, rendes, csipkés melltartót, /öltözéskor tesire/ pedig nekik vagy háromszor nagyobb a mellük mint nekem.
Mit vegyek fel?
Bocsi, hogy hosszú lett, de nem akarok hozzá utólag írni.
menj el egy egyszerű üzletbe, ahol kapható melltartó, próbálj fel egy csomót, ami kényelmes, azt vedd meg :)
Ne érdekeljen hogy a többiek milyet hordanak, te olyat vegyél, amiben jól érzed magad!:)
Arra vigyázz hogy hátulról ahol kapcsolod be a melltartót, na az a rész ne kerüljön a nyakadba, szóval a melltartó pántot ne kelljen annyira átállitani :)
14L
Köszi a gyors választ, zöld pacsi.
Lehet, hogy ez lesz. :)
( Végülis, valakinek el kell kezdenie hordani.:DD )
Bárhol lehet kapni egyszerű, nem csipkés meg minden, egyszínű melltartókat, amiben van egy vékony szivacs. Szerintem jó választás. Kínaiban vettem ilyet legutóbb. Én felnőttként sem szeretem a csipkés összevissza melltartókat mert átlátszik a vékony ruhákon a csipke meg minden...
De kapható ilyen szivacsos top is, pánt nélküliek, az is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!