Szerintetek gáz lenne most stílust váltanom?
Régebben (15-16 évesen)elég lázadó stílusom volt (szegecses öv, szakadt tornacipő, egyszínű pólók, sok fekete...stb.).
Minden évben picit újítottam, például más nadrágfazonokra téretem rá meg stb.
Mostanra nőies ruhákat hordok (csőfarmer, kötött, feszes pulcsi, fényes öv, csizma), eddig csak úgy vettem a cuccokat gondolkozás nélkül, amikre éppen úgy "ráállt a szemem". De mostanában elgondolkoztam, és rájöttem, hogy ez a stílus nem én vagyok, nem érzem jól magam. Úgy érzem, elő akar törni belőlem a lázadó, és megint szívesen öltözködnék sportosabban, lezserebben, lázadóbban, mint ahogy régen is volt. De 18 éves vagyok, lassan egyetemista. Nem néznék ki úgy, mint egy idióta kiskamasz? Illik ezt egyáltalán ilyen korban? Sokan mondják, hogy inkább ilyenkor már egyre nőcisebbnek kéne lenni (magassarkú, szoknya...stb.), de valahogy én még mindig kamasznak érzem magam...
Sz*rd le hogy mások szerint mit illik meg mit nem, és öltözz úgy ahogy akarsz. Nem kell mindenkinek divatmajommá válnia, én sem fogok.
25 vagyok és jól érzem magam a fekete szegecses cuccokban is. De te 18 évesen még javában gyerek is vagy.
Ha a tornacipőben jól érzed magad, akkor hordd azt!:)
Amúgy én az ilyen cuccokban is mindig nőies voltam...:) Lehet ezt is csinosan űzni...:P
Én nem is értem, hogy ez miért okoz problémát. Miért kell egyáltalán valamilyen "stílushoz" tartozni?
A legjobb szerintem az, ha valaki a hangulatának megfelelően öltözködik. Attól, mert egy lány ÁLTALÁBAN magassarkúban és nőcis ruhákban jár, mi a fenéért ne vehetne fel néhanapján -ha a kedve úgy hozza-, tornacipőt, meg melegítőfelsőt... Attól még ugyanaz az ember, és ugyanaz a NŐ marad.
Szerintem ne csinálj ebből problémát. Ha lazábban akarsz öltözködni, attól még nem kell kidobni az összes magassarkúdat és "stílust váltani".
Velem pont ugyanígy van, mint veled, csak Én 23 éves vagyok:) Ha rámjön, hogy most én a kockás gatyót szeretném felvenni, a Vans tornacipővel, meg szegecses övvel, akkor felveszem, mert az is Én vagyok és nem érdekel, hogy a sok taknyos kölyök( nem mintha öreg lennék), vagy az idősebbek mit szólnak hozzá. Ha pedig inkább nőiesebb, csinosabb szeretnék lenni, akkor az vagyok:) Nyugodtan váltogasd az öltözködésed, legalább nem lesz unalmas:) Barátom például mindig megjegyzi, hogy: " Na, már megint új barátnőm van:D"
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!