1/7 anonim válasza:
Én nem. Most már. 10 évvel ezelőtt volt ilyen fürdőruhám, és gondolkodás nélkül felvettem, de ma már nem tenném.
2/7 anonim válasza:
Nem. 15 éve is ízléstelennek tartottam, és még most is.
Na meg ma már a korom sem alkalmas hozzá és a testem sem olyan fesezes, mint tizenévesen.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Én 17 vagyok.Találtam egy fürdőrucit, 3 részes, melltartó, sima bugyi és 1 tangás.Azon gondolkozom,hogy nem néznék-e ki ízléstelennek.
2014. máj. 14. 17:12
4/7 anonim válasza:
Nem, a legtöbb ember ezt nem fogadja el, emiatt kinéznek, elkönyvelnek szajhának, stb. Meg én nem is tartom kényelmesnek a tangát.
Ez okés ha otthon a kertben napozol, de ha egy tömött strandon vagy valami hasonló helyen sok idegen ember és gyerekek közt vagy akkor ne ilyet vegyél fel.
5/7 anonim válasza:
Nem, ízléstelennek tartom, főleg rajtam lenne az, kicsi és lapos fenekem van, főleg, hogy most még akaratom ellenére fogytam is. De ha remek feszes kis fenekem lenne, akkor sem így hangsúlyoznám ki, mert minden esetben frusztrálna ez a fazon. A fenekemet lássa a barátom, és ennyi.
6/7 anonim válasza:
Soha!Ízléstelen.Amúgy hordok tangát,de nem fürdő ruhában.
7/7 anonim válasza:
Nem, egyrészt azért, mert nem túl higiénikus, másrészt, ha ez nem lenne akadály, akkor sem elég "jó" a fenekem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!