Felvehetek ilyen fürdőruhát? (link a kiegészítésben)
Figyelt kérdés
Ezek a fazonok nagyon tetszenek: [link]
Viszont nagy mellem van. 70C-D kosaras melltartót hordok. Napozós-divatozósnak tartanám főleg, de még így se vagyok biztos hogy nem lenne-e pénzkidobás.
2014. ápr. 6. 11:21
1/8 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet.
Nagy mellre nem való a pánt nélküli. Se topban, se fürdőruhában, mert nem tartja meg, sőt lehúzza, így nem előnyös.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Sajnos el kell felejtened a pánt nélküli fürdőruhákat, topokat.
3/8 anonim válasza:
Szép ez a fürdőruha,de igazad van.Inkább a kisebb mellűeknek(A,esetleg B)állna jól.
4/8 anonim válasza:
És még ha esetleg feszesek is a melleid és maguktól is szépen állnak, akkor is az L-eset kéne venned mert a többi nem takarná el a melled, de az meg olyan bő lenne hogy nem tudnád összekapcsolni és meg kéne kötni, és az alsó is nagy lenne. Inkább keress olyat amit fel tudsz próbálni.
5/8 A kérdező kommentje:
még az a szerencsém, hogy nem lógnak a melleim. viszont az a baj, hogy alulra is xs-s-es bugyi kell. max próbálok hasonló fazont és ha olcsóbban jön ki a vaterán 2 méretet rendelek.
2014. ápr. 6. 11:49
6/8 anonim válasza:
nagyon jó néz ki,csak hát nem nagy mellre való a pántnélküli...szerintem ha megrendeled,próbáld fel,és ha kell,vegyél hozzá pántot ;)
7/8 anonim válasza:
1500+2400posta = 3900 ft.
Ennyiért kínaiban is van ugyanilyen, sőt azt hiszem ott 3000 ft-ért láttam. És fel is próbálhatod.
Ha mindenképp rendelni akarsz, vagy felétek nincs a kínaiban ilyen akkor meg ebay-ről rendelj, mert hamarabb megérkezik mintha egy vaterás viszonteladóra vársz. Valamint olcsóbb is. [link]
8/8 anonim válasza:
Ne vegyél fel ilyen fazonút a mellméreted miatt. Keress olyan bikiniket amiknek a felső része ugyanolyan mint a melltartód, az biztosan jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!