A videókártyám eléggé gyenge, igazából nem is tudom hogy milyen, és kéne egy új driver hátha attól jobban teljesit a 64 bites Win7-esem. Tehát ez az oldal biztonságos? - (link a kiegészitésben) És ha igen melyiket töltsem le?
(előző vagyok)
Biztos hogy a kártyád Nvidia? Mert ha nem az akkor nvidia oldalról nem tudsz hozzá drivert letölteni egyértelműen. De megnézheted a kártyád típusát ha jobb klikkel kattintasz a Start menüben lévő Sajátgépre (vagy számítógépre) és a Tulajdonságok (vagy properties) menüt választod aztán Hardver fülre kattintasz, eszközkezelő és ott alul van a video kártya, arra katt és kiírja hogy milyen.
(megint én)
Illetve Win 7-nél nincs Hardver fül csak simán a bal felső sarokban ott van az eszközkezelő a sajátgép tulajdonságokban.
Option 2-nél meg ezt irja ki :The NVIDIA Smart Scan was unable to evaluate your system hardware. Please use Option 1 to manually find drivers for your NVIDIA products.
Szóval lehetséges hogy nem Nvidia kell nekem ...
Innen válaszd ki a megfelelőt, de arra sajnos fel kell készülnöd hogy egy driver frissítés nem fogja jelentősen növelni a videókártyád teljesítményét.
Akkor mit fog jelentősen növelni ?
Mert igazából azért kéne nekem videókártya update mert van egy grafikai problémám egy game-ban .(MTA SA)( [link] -az épületek és az utak csúnyák,mintha minecraftoznék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!