1/8 anonim válasza:
Hát... attól függ, ki veszi fel.
Ha egy kicsit tovább érne elől (főleg azért, mert a bélés még rövidebb és átlátszik), és kisebb keblű venné fel, aki nem tolja így a nyakába... akkor oké.
2/8 Ramcsiii válasza:
Jaaj de cuki ruha,ilyesmit szerettem én volna a bakettemre..De szerintem nagyon elegáns egy esküvöre is..Én felvenném :) Bár tényleg hátul lehetne picit még hosszabb,de helyes kis ruha! 18/L
3/8 anonim válasza:
Szerintem tökéletes. Én biztos ilyet vennék fel!
4/8 WheneverYouWant válasza:
Perfect. Csak a smink ne legyen ilyen kurv** mint ennek a nőnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
És szerintetek milyen lenne,ha nem halvány rózsaszín, hanem korall lenne az alja? Ez kevésbé illik?
2014. máj. 12. 17:04
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem a színétől függ, hogy illik-e vagy sem. Nekem mindkét színben tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!