Szerintetek egy ilyen ruha jó lesz majd nyáron egy esküvőre?
Nem a legjobb.
1) hülyén áll a mellednél,
2) nem nyerő a szín, főleg ha "hagyományos" esküvő és az ara bordó menyecskeruhában lesz.
Nem én vagyok a képen, csak ilyen ruhám van.
20 éves vagyok.
A piros és a fehér az ara színe. Amúgy jó a ruha, de valami más szín jobb lett volna :/
Vagy legalább valami minta benne, vagy nem tudom.
Nekem sötétbordóban van, az még belefér? Vagy inkább keresgéljek más után?
Esetleg milyen színt tudnátok ajánlani, ami világos szőke hajhoz és szürkés kék szemhez megy és esküvőre is megfelel. A bordó szín azért tetszett meg, mert tetszik, hogy nagy a kontraszt a ruha és a hajam színe között.
Leginkább a menyasszonytól függ. Van, akinek egyáltalán nem fontos, és magasról tesz arról, hogy a vendégei miben jelennek meg, másnak pedig majdnem a legfontosabb dolog.
Ha nem tudod kideríteni, hogy a "te" menyasszonyod milyen, jobb, ha biztosra mégy, és kerülöd a piros összes árnyalatát, így a sötétbordót is.
További "szabályok":
-tetőtől talpig feketében vagy fehérben is "tilos",
-nem illik túlöltözni a menyasszonyt (ha egy szolid A-vonalú ruhában lesz, nem szerencsés hercegnős nagyestélyiben megjelenni),
-a túl kivágott, túl kihívó, túl sok bőrt mutató ruha sem szerencsés -> templomi esküvőknél a vállak nem lehetnek szabadon (a te ruhádhoz is fel kellene venni egy blézert vagy bolerót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!