Szerintetek ez a ruha illik esküvőre?
Figyelt kérdés
Ugyan ilyen fazonú ruhám van csak fekete alapon sötétbordó-bézs mintás. Nagyon duci vagyok és arra gondoltam, hogy egy hosszú fekete leggingsel veszem fel és bordó vagy bézs kiegészítőkkel. Szerintetek jó lenne? 25/L
2013. júl. 21. 15:16
1/10 anonim válasza:
szerintem csinos abban az estben ha nem passzol.. egyébként mennyi vagy ? (kg?)
2/10 anonim válasza:
szerintem szép lenne:)
ez a ruha nekem is nagyon tetszik:)
3/10 anonim válasza:
Szerintem csinos, és illik esküvőre is. Csinos leszel. :)
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon sok...110 kg 170 cm-hez. Nem feszül egyáltalán szép lenge, fenék alá ér egy kicsivel.
2013. júl. 21. 15:26
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. júl. 21. 15:27
7/10 A kérdező kommentje:
turkálóban akadtam rá teljesen véletlenül kb 800 ft volt.
2013. júl. 21. 15:43
8/10 A kérdező kommentje:
Ez a kék ruha amit belinkeltem egy Stradivarius
2013. júl. 21. 15:45
9/10 anonim válasza:
Semmiképp se vegyél fel hozzá leggingset. Mivel a derekánál húzott így kiemeli a derekad, és nem számít ha van súlyfelesleged. Egy világos magassarkúval és borítéktáskával nagyon csini leszel.
10/10 A kérdező kommentje:
De ahhoz meg nem elég hosszú, hogy csak harisnyával vagy anélkül vegyem fel. Mindenképpen kell alá valami. Nadrág meg szerintem nem illene hozzá mert az is bő valamennyire ezért gondoltam a leggingsre.
Meg lehet, hogy nem is lesz esküvő.... vagy ha lesz akkor valószínűleg nem megyünk. De azért jó tudni, hogy mivel vegyem fel a ruhát :)
2013. júl. 23. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!